Ruby face mișto de sânii ei uriași. Cum apare în emisiunea lui nea Marin

Ultima actualizare:

    RubyFoto Instagram
RubyFoto Instagram

Ruby (30 de ani), celebra bombă-sexy, a făcut furori pe conturile sociale cu fotografia în care apare mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată și luptându-se cu o lădiță plină cu cireșe, la filmările emisiunii estivale de la Antena 1, prezentată de celebrul nea Marin.

Fanii, încântați de priveliștea oferită de solistă, dar și de mesajul amuzant al solistei, autoironic, ”Cireșica are... pepeni”, au bombardat-o cu mesaje, dar și cu zeci de like-uri. Solista se mândrește cu sânii apetisanți, care au trecut însâ prin transformări în sala de operație.

"Îmi e efectiv rușine să vorbesc despre asta. De proastă mi-am pus implanturi. Nu recomand fetelor să facă ce am făcut eu. E atât de complicat… și pleacă din liceu. Eu aveam sânii foarte mari. Mi se părea prea mult pentru mine la momentul acela și am făcut o reducție. Am făcut treaba asta după ce am terminat liceul. După ceva ani am văzut că la modă erau sânii cum îi aveam în liceu. Și am zis ce?! Eu nu sunt la modă?! Și mi-am făcut implanturi de silicon. Nu-mi plac sânii mei în momentul acesta. Ar trebui să-mi scot implanturile. Nu am atât timp cât să-mi permit să stau la pat. Am complicat și eu lucrurile că a doua zi eram pe scenă. Sânul stâng nu e de ieșit în oraș… Trebuia să-mi fac lucrul acesta de multă vreme. ‘, a declarat Ruby la Interviurile VIVA!. 

Ruby a cumpărat în jur de trei kilograme de fructe
Ruby a cumpărat în jur de trei kilograme de fructe
image
image
image
image
image
image
colaj gina pistol  irina fodor png
iulia albu si mike instagram jpg
banner oana moșneagu vlad gherman png
banner gabriela cristea png
FotoJet (6) jpg
image png
Beyoncé a făcut furori pe scenă PROFIMEDIA jpg
banner gina pistol png