Ruby, la spital, după fiecare show TV. Declarațiile solistei, care și-a distrus sânii de 3 ori

Ultima actualizare:
Ruby, la «Asia Express»
Ruby, la «Asia Express»

Și-a pus silicoane din banii câștigați la emisiunile la care a participat, dar a fost mereu urmărită de ghinioane. Ruby (31 de ani), așa cum este cunoscută cântăreața Ana Claudia Grigore, ajuns din nou pe mâinile doctorilor după ce s-a dat mare și tare în reality-showuri.

Solista care ”a stins lumina” prin topurile muzicale și-a făcut înainte de a pleca la "Survivor", de la Kanal D, în luna ianuarie, o mărire de sâni și, din păcate, nu a avut grijă prea mult de sănătate după intervenție. Deși a fost sfătuită de medici să nu facă eforturi prea mari, Ruby n-a stat deloc cuminte, ci din contră, a făcut efort în repetate rânduri, ajungând apoi pe mâna doctorilor. Și nu o dată, ci de două ori. Prima oară, după ce s-a întors din Republica Dominicană și a două oară, de curând, după ce a revenit de la filmările pentru "Nea Marin", din Maramureș.

Augustin Viziru s-a accidentat la Survivor România
Augustin Viziru s-a accidentat la Survivor România

Ruby: "N-am probleme decât pe cele pe care mi le fac singură"

Solista a povestit pe profilul ei de Instagram prin ce a trecut. Vedeta a ajuns pe mâna doamnei doctor Elena Martin, care a operat-o. "Nu vă îngrijorați pentru mine, că n-am probleme decât pe cele pe care mi le fac singură. Nu am avut grijă de intervenția mea de la sâni, din păcate, spre rușinea mea, am niște zvâcuri din astea de nebună și nu pot să stau potolită niciodată. Promit că voi sta tot anul cuminte, ca să nu mai fie nicio problemă. După prima mea intervenție la sâni am fost a doua zi în frig, la concert în Iași, și am început să fac pe acolo ca o nebună. Și m-am comportat tot timpul ca și când nu s-a întâmplat nimic, pentru că mie nu mi place să iau în serios bolile. A trebuit să intervină din nou doamna doctor. Dar nu am fost cuminte nici după intervenție, am fost la Survivor, nu am avut grijă de mine. Am început să rețin apă, doamna doctor a rezolvat problema”, a povestit vedeta.


    Ruby, la «Asia Express»Foto: Antena 1
Ruby, la «Asia Express»Foto: Antena 1

A spart lemne în emisiunea lui nea Marin

Nu s-a potolit însă și nu și-a învățat lecția: a urmat o nouă emisiune, la Nea Marin. ”Trebuia eu să-i arăt lui Nea Marin că-s cel mai tare "băiat" din echipa asta, formată numai din băieți. Și m-a pus să sparg lemne acum câteva zile. Și iată-mă din nou la spital", a povestit Ruby, care acum este în siguranță, acasă.

Și alte vedete și-au riscat sănătatea în emisiuni tv!

Ruby nu este singura vedetă care s-a ales cu probleme de sănătate după reality-show-uri.  În sezonul 2 din „Asia Express”, filmat în India şi Sri Lanka, Paul Ipate a făcut hernie de disc și a renunțat la show iar Oase (Ionuţ Dongo, pe numele lui adevărat) și-a rupt piciorul.

Ruby a rezistat doar 14 zile la "Survivor", ratând marele premiu de 200.000 de lei
Ruby a rezistat doar 14 zile la "Survivor", ratând marele premiu de 200.000 de lei

În 2015 Augustin Viziru şi-a secţionat arterele de la mâna stângă în finala difuzată în direct de la "Ferma Vedetelor", în timp ce tăia lemne. În 2012, Monica Davidescu, care participa la sezonul 13 din “Dansez pentru tine” , s-a accidentat grav după ce partenerul ei a scăpat-o la repetiţii. Atunci s-a ales cu ligamentele rupte la ambele picioare. Și Dorian Popa a avut o experiență nefericită în august 2018, când s-a accidentat la piciorul stâng în timpul unei probe din reality-show-ul „Ultimul trib”, filmat în Madagascar, pentru Antena 1. Trei zile mai târziu solistul s-a întors în ţară, unde a fost operat de urgență.

Citește și:

Ruby: "M-am umplut de coşuri, scoate-mă de aici!"

Sâni noi, nasuri noi. Solistele sexy «s-au tunat» la început de an. Iată rezultatele

image
image
image
image
image
image
Sofia Vicoveanca Mediafax Foto Silviu Matei jpeg
cub monica anghel png
cub randi png
cub andreea antonescu animat gif
cub carmen tănase png
lino golden instagram jpg