Ruby, mărturisiri despre copilărie: «Îmi pare rău că lucrurile s-au schimbat»

simeon stalpnicul png
RubyFoto Instagram

Ruby a mărturisit cât de dor îi este de copilărie și a povestit despre legătura specială pe care o are cu bunica ei care a crescut-o de când era mică. Deși se mai ceartă cu ea, bunica lui Ruby îi este cea mai bună prietenă cu care vorbește totul fără inhibiții.

Ana Maria Grigore, după numele real al lui Ruby, este foarte fericită că și-a achiziționat recent apartamentul propriu și abia așteaptă să se mute în el. Deși ea a finalizat cursruile unui liceu de teatru, Ruby a avut mereu o pasiune pentru muzică, vis pe care l-a realizat puțin mai târziu.

"Mereu spuneam că o să fiu cântăreaţa şi actriţă şi, mulţumesc lui Dumnezeu m-a ajutat. Mă imaginam făcând asta, mă imaginam cântând alături de idolii mei şi sunt foarte bucuroasă acum şi emoţionată de fiecare dată când sunt în preajma lor. Am terminat şi Liceul de Artă "Dinu Lipati", acolo am făcut arta actorului, mi-ar fi plăcut să fiu la secţia de muzică, de canto, de pian, însă trebuia să cunoşti notaţia muzicală, ori eu eram străină de asta. Şi am dat la actorie. Mi-a plăcut foarte mult, în timpul liceului am devenit foarte pasionată de teatru, ceea ce eu studiam la clasă, foarte, foarte pasionată, îmi imaginam că o să fiu pe scena teatrului Odeon, îmi doream mult să joc acolo pe scenă şi, cine ştie, poate se şi întâmplă într-o zi. (...) Acasă nu mai e ca atunci când eram noi mici. În primul rând, pentru mine acasă înseamnă  şi însemna mai mult casa de la Medgidia, unde eu am crescut, unde sunt şi acum toţi prietenii mei din copilărie şi de unde amimtiri frumoase", a declarat Ruby pentru Antena Stars.

cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
andreea marin si cove jpg
maurice munteanu
Amal și George Clooney (8) jpg
david si victoria beckham
horoscop
valeria condrea
Alexandru Arsinel Arhiva Adevarul (7) JPG
zelenski cerere ucraina aderare nato foto twitter jpg
image
image
image
image
Catrinel Sandu familie Sarasota Florida jpg
maurice munteanu
arlechino mihai gruia sandu adevarul JPG
BeFunky collage (14) jpg
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG