Ruby, sâni prea mari sutien prea mic. Cum a cântat în Centrul Vechi

Ultima actualizare:

    Ruby e sexy de fiecare dată când urcă pe scenă
Ruby e sexy de fiecare dată când urcă pe scenă

Miercuri seara, în Centrul Vechi din Bucureşti, Ruby (29 de ani), Antonia (28 de ani) şi Alexandra Stan (28 de ani) au fost invitate să cânte pentru un japonez, care şi-a sărbătorit ziua de naştere în clubul respectiv, pe care îl şi deţine.

Cele trei graţii au făcut show, iar dacă ar fi să facem un top ţinând cont de dotările lor, pe locul întâi ar ieşi, fără dubii, voluptuoasa Ruby. Când şi-a dat jos trenciul din piele, miniona solistă a fermecat asistenţa. Purta blugi strâmţi şi un sutien mult prea mic pentru bustul ei generos, “sculptat” de medicul estetician. Solista a cântat piese ca „Stinge lumina” şi „Condimente” şi apoi s-a retras, lăsând locul colegelor ei. De altfel, ţinutele cu vedere în decolteu au devenit o uniformă pentru Ruby, pe numele ei din buletin Ana Claudia Grigore.

simeon stalpnicul png

În club au mai apărut Xonia şi Amy, dar şi Grasu XXL, care a urcat şi pe scenă. După 00.00 a venit rândul Antoniei să cânte, solista fiind şi ea în mare formă. Deşi venea de la filmările „The Four-Cei 4”, noua  emisiune de la Antena 1, unde face parte din juriu, părea fresh şi mai frumoasă ca oricând. Ultima care a urcat pe scenă a fost Alexandra Stan (28 de ani), undeva în jurul orei 2. Solista fusese invitată peste zi la emisiunea „La Măruţă”, de la PRO TV, unde a trăit emoţii puternice, pentru că iubitul ei, Bogdan Stăruială, o ceruse în căsătorie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
marcel ciolacu si gabriela firea. foto mediafax
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net