Ruby şi Augustin Viziru, primii înscrişi la «Survivor România»

Ultima actualizare:
Ruby, una dintre concurentele de la Survivor România
Ruby, una dintre concurentele de la Survivor România

S-au făcut cărţile pentru noua emisiune „Survivor România”, format ce va fi difuzat de Kanal D. Ruby, Augustin Viziru, Cezar Juratoni şi Asiana Peng sunt doar câteva dintre vedetele care își vor intra în competiţia din republica Dominicană.

O serie de provocări îi aştepată pe concurenţii de la „Survivor Romania”. Jungla din Republica Dominicană le va întinde participanţilor adevărate capcane, îi va epuiza, le va testa limitele și îi va arată în față milioanelor de telespectatori traversând o serie de emoțîi și întâmplări, departe de cei dragi.

Concurenţii Survivor România: Ruby

Printre cei care au acceptat să intre în joc se află Ruby. Pe numele real Ana Claudia Grigore, Ruby este o cântăreață celebră, care a lansat o serie de piese de succes și a susținut zeci de concerte internaționale. Primul ei disc single, „Touch Me” (2010), s-a bucurat de succes nu numai în România, ci și în străinătate. Au urmat piese precum ”Miracle of Love”, „Stinge lumina”, „Băiat de bani gata” (feat Pacha Man), „De la distanță”, „Condimente”, „Tată” sau „Rochia mea”. ea are experienţa show-urilor "Sunt celebru, scoate-mă de aici" (Pro Tv) şi Asia Express (Antena 1).


    Ruby, una dintre concurentele de la Survivor RomâniaFoto: arhivă personală
Ruby, una dintre concurentele de la Survivor RomâniaFoto: arhivă personală

„Sunt hotărâtă, ambițioasă, mă bazez mult pe descărcarea de adrenalină și pe faptul că îmi place să îmi duc misiunile la bun sfârșit. Pentru orice recompensă, oricât de mică, va merita să lupt din toate puterile. Sunt convinsă că psihicul mă va ajută cel mai mult în această încercare”, spune Ruby despre calitățile pe care mizează în competiție.

Concurenţii Survivor România: Augustin Viziru

Actor carismatic, prezență plină de energie și umor în showbiz-ul autohton, Augustin Viziru surprinde de fiecare dată prin aparițiile sale. Publicul l-a putut urmări atât pe micul ecran, în seriale, producții de lungmetraj și reality-show-uri, dar și pe marile ecrane. Augustin Viziru a avut și o îndelungată carieră sportivă, a practicat tenis până la vârstă de 17 ani, tot în acea perioadă descoperea și competițiile de biliard. Are în palmares și titluri de campion național și balcanic și e recunoscut că unul dintre cei mai buni jucători profesioniști de biliard din România. Provine, de altfel, dintr-o familie de sportivi, mentor fiindu-i chiar bunicul sau, Gheorghe Viziru, valoros jucător de tenis și cel care i-a antrenat pe legendarii Ion Țiriac și Ilie Năstase.

Augustin Viziru
Augustin Viziru

„Îmi doresc să mă descopăr pe mine. «Survivor România» e mai mult decât un show de televiziune. Sunt sigur că o asfel de competiție scoate ce e mai bun sau ce e mai rău din tine. Te obligă să te adaptezi, să faci conexiuni, să te autodepășești, să devii mai inteligent. Toată viață mea mi s-a spus ce bun sunt și ce talentat sunt și am crezut că e suficient, nu a trebuit să mă lupt să obțin ceva. Acum realizez că trebuie să fac niște eforturi și vreau să văd cât de departe pot merge”, a declarat Augustin Viziru despre participarea la „Survivor România”.

Concurenţii Survivor România: Cezar Juratoni

Multiplu campion național la Juniori, Tineret și Seniori, Cezar Juratoni este în prezent boxer profesionist. În această calitate, a susținut 12 meciuri, cu 11 victorii, dintre care opt prin knockout. Sportivul crede că rezistența fizică și inteligență îi vor fi aliați în această competiție extrem de dură.

„Sunt sigur că voi face față acestui concurs. Punctele mele forte sunt rezistența, viteza, inteligența.

Asiana Peng este gimnasta care a facut parte din lotul olimpic al României
Asiana Peng este gimnasta care a facut parte din lotul olimpic al României

Reușesc să mă adaptez foarte repede în orice situație. Cea mai mare provocare pentru mine va fi lipsa familiei, dar voi face față cu brio oricărei încercări ”, a spus Cezar Juratoni.

Concurenţii Survivor Români: Asiana Peng

O apariție exotică la „Survivor România” este Asiana Peng. Gimnastă care a făcut parte din lotul olimpic al României, cu 50 de medalii în palmares.  A concurat la numeroase competiții naționale și internaționale, a obținut numeroase titluri la bârnă și la sol, fiind medaliată cu aur la ambele categorii. Asiana Peng mizează în această competiție pe puterea ei de adaptare și pe faptul că nu îi este teamă de nimic.

Cezar Juratoni este in prezent boxer profesionist
Cezar Juratoni este in prezent boxer profesionist

"Sunt rezistentă, am capacitatea de a face față oricărei provocări. Sunt obișnuită cu cantonamentele și cu reguli stricte, spartane”, a punctat sportivă.

"Abandonați" în mijlocul naturii exotice, în Republica Dominicană, departe de confortul civilizației, concurențîii vor trece prin foarte multe încercări. Vor fi nevoiți să își construiască adăpost, să își procure hrană, să își găsească aliați în mijlocul grupului din care vor face parte. 

Citeşte şi:

Câţi bani câştigau Bellu şi Bitang: voluntari pe 7.200 de lei!

O altă gimnastă confirmă bătăile: «Şi acum mai am coşmaruri»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Dmitri Peskov FOTO Profimedia
image
image
image
image
image
image
Elena Tănase jpg
ioana tiriac fiica ion tiriac webp
Banner Jean Paler Gheorghe Turda
banner irina columbeanu png
banner andreea raicu png
banner lupu rednic png
Marian Ralea Teatrul Metropolis jpeg
Dan Spataru jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net