Rudele Ilenei Ciuculete nu s-au împăcat nici la parastasul de șase luni


  Cornel Galeș, la înmormântarea soţiei sale, în martie
Cornel Galeș, la înmormântarea soţiei sale, în martie

S-a pregătit ca la carte pentru cinstirea memoriei Ilenei Ciuculete, solista care a încetat din viaţă în urmă cu şase luni. Cornel Galeş nu va îmbrăca haine de doliu la parastasul de jumătate de an, ci o ţinută de fiţe în valoare de 3.500 de lei, lucrată pe comandă la un designer cunoscut.

Dacă la înmormântare a şocat cortegiul funerar după ce a venit încălţat cu pantofi roşii, iată că nici la parastasul de șase luni, al Ilenei Ciuculete, Cornel Galeş (58 de ani) nu se dezice de stilul său nonconformist. Deşi toţi se aşteptau să-l vadă prin cimitir în haine negre, acesta va apărea îmbrăcat într-o costumaţie demnă de covorul roşu. După ce a cumpărat colacii de parastas, Galeş şi-a făcut timp să ajungă şi pe la un designer vestimentar, care a avut grijă până şi de accesoriile cu care-şi va face apariţia.

Ar fi împlinit 65 de ani


  Ileana Ciuculete a murit la vârsta de 64 de ani
Ileana Ciuculete a murit la vârsta de 64 de ani

”Ne bucurăm că domnul Galeş ne-a ales într-un moment atât de important pentru el. Când s-a aşezat pe canapéa, ne-a spus că vrea o ţinută care i-ar fi plăcut Zânei. Ileana Ciuculete nu ar fi vrut să-l vadă în doliu, era un om colorat şi plin de viaţă. Costumul este făcut la comandă, este din mătase şi caşmir. Materialul din care este făcut sacoul este Jacquard, cu modele înflorate pe galben, având închiderea într-un singur nasture şi reverul slim de tip şal. Pantalonii sunt tot un blend de mătase şi caşmir. Pentru prima dată în viaţa lui, nu va purta curea la pantaloni, pentru că a ascultat întocmai sfatul meu. Pantofii sunt Loafers (n.r.: fără şiret), sunt la comandă şi nu mai găseşti în altă parte”, a declarat pentru “Click!” Dragoş Săndulache, designerul vestimentar al lui Cornel Galeş. 


  Dragoş Săndulache, designer vestimentar
Dragoş Săndulache, designer vestimentar

Într-o ţinută atât de elegantă şi parcă de sărbătoare, singurul lucru care ne aduce aminte că se află la un parastas este accesoriul din piept: o broşă care reprezintă o mască tristă. Sâmbătă, 9 septembrie, la ora 9, soţul regretatei artiste va merge la biserică, apoi la Cimitirul Străuleşti 2, din Bucureşti, unde artista îşi doarme somnul de veci. După prânz, Cornel Galeş se va duce cu bucatele sfinţite la un azil de bătrâni, unde le va împărţi. 


  Acesta este sacoul pe care îl va purta Cornel Galeș
Acesta este sacoul pe care îl va purta Cornel Galeș

Ileana Ciuculete s-a stins din viaţă fulgerător, pe un pat de spital, în braţele soţului ei, pe 14 martie. Cântăreaţa de muzică populară a fost diagnosticată cu hepatica C, cancer osos şi ciroză hepatică galopantă. Pe 20 septembrie ar fi împlinit 65 de ani.

Băieții și mama îi fac parastas în satul natal


  Mugurel și Cristian, fiii Ilenei Ciuculete
Mugurel și Cristian, fiii Ilenei Ciuculete

La 6 luni de la moartea Ilenei Ciuculete, băieții acesteia, Mugurel și Cristian Sfetcu, vor face parastas separat în satul natal al mamei lor, Gubaucea (Dolj). Alături de ei vor fi și fratele artistei, Aurel Ciuculete, și mama Ilenei Ciuculete, Gigica. Familia artistei vrea ca pomana să fie exact cum trebuia să aibă loc la trei luni, când soţul Cornel nu a respectat tradiţiile.

”Am făcut o mulţime de cumpărături. Doar ieri am cumpărat de 2.300 de lei. Am luat, împreună cu mămica şi băieţii surorii mele, canapea, masă, scaun, lenjerii, farfurii, linguri, oglinzi, tot ce se dădea de pomană la parastasul de 3 luni, atunci când trebuia de fapt. Cornel a spus că nu mai are bani. Vom da noi acum, la parastasul de şase luni, să respectăm tradiţia”, a povestit, pentru “Click!”, cu puțin timp în urmă, Aurel Ciuculete. (T.S.)

cub gabriel apostol png
cub andi moisescu png
Shakira cauta bona Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
gabriel apostol jpg
horoscop zilnic 15 ianuarie jpeg
andreea ibacka si majda jpg
cub monica anghel png
cub codruta filip png
Maria Zaharova FOTO Profimedia
1 dorin chiotea infectat cu covid varianta omicron 3 jpg jpeg
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg