Rugăciunile au fost ascultate! Inima lui Mihai Constantinescu ”și-a reluat toate funcțiile”

Ultima actualizare:

    Mihaela Constantinescu, alături de fostul ei soț, la petrecerea de 73 de ani a acestuiafoto: arhivă personală
Mihaela Constantinescu, alături de fostul ei soț, la petrecerea de 73 de ani a acestuiafoto: arhivă personală

Rugăciunile tuturor celor care-l iubesc pe Mihai Constantinescu (73 de ani) au fost auzite. Inima artistului și-a reluat complet toate funcțiile, conform declarațiilor fostei soții a lui Mihai. Mihaela Constantinescu și Simona Secrier, actuala parteneră de viață a artistului, îi sunt alături acestuia în aceste momente de cumpănă.

Inima lui Mihai Constantinescu și-a reluat funcțiile după ce medicii au fost extrem de rezervați în privința speranțelor lui de viață. Fosta soție a artistului, Mihaela, ne-a mărturisit că starea de sănătate a acestuia este mai bună.

„Mă simt foarte rău, mă simt îngrozitor! Pentru mine este o stare de disperare. Starea de sănătate a lui Mihai este acum stabilă. Inima și-a reluat toate funcțiile. Mă întâlnesc zilnic cu Simona (actuala soție a cântărețului – n.r.). Pentru Mihai, eu, Simona și câțiva prieteni suntem familia lui. Acum toți suntem concentrați pe rugăciune”, a declarat Mihaela Constantinescu, în exclusivitate pentru Click!

Simona Secrier a confirmat că artistul este în stare stabilă

La rândul ei, Simona Secrier a confirmat joi, pentru MEDIAFAX, că artistul este în continuare intubat la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca, dar este stabilizat. „Mihai este în continuare intubat, este în viaţă, este stabilizat, tensiunea şi pulsul lui sunt stabile acum, dar sunt zile în care el trebuie să se refacă. A stat destul de mult până a venit salvarea”, a declarat Simona Secrier.

Mihai Constantinescu, internat de urgență după un stop cardio-respirator

Mihai Constantinescu se află internat în stare foarte gravă la Spitalul de Urgență Floreasca din Bucureşti după ce în dimineaţa de 13 mai, în jurul orei 5.00, a suferit un stop cardiac. În spital, a mai suferit încă un stop şi o hemoragie cerebrală. Până acum solistul are la activ două intervenţii chirurgicale complicate la inimă, cea mai recentă, în 2017.

Citește și:

Marile iubiri ale lui Mihai Constantinescu, unite de suferință: fosta soție, la biserică, actuala, la spital

Ce au ţinut secret, mult timp, Mihai Constantinescu şi Simona Secrier

image
image
image
image
image
image
cub mihai petre png
Sebastian Felix Topescu jpg
banner dinu maxer axxa png
banner sarah Prodan png
banner betty stroe png
alice peneaca jpg