S-a căsătorit Catrinel Sandu în secret cu iubitul american? «Am spus „Da”!»

Ultima actualizare:

    Steve, iubitul lui Catrinel Sandu, a cerut-o pe aceasta în căsătorie Foto Instagram
Steve, iubitul lui Catrinel Sandu, a cerut-o pe aceasta în căsătorie Foto Instagram

Începutul de an a venit cu o surprinză plăcută pentru toți admiratorii lui Catrinel Sandu, care a decis să-și pună pirostriile în 2019! Mai mult decât atât, se vehiculează că vedeta s-ar fi căsătorit în mare secret cu iubitul american, departe de avalanșa de priviri a curioșilor.

Toate au început să-i meargă bine lui Catrinel Sandu (41)! După ce și-a lăudat peste tot iubitul american, Steve Schroeter, care este stomatolog de profesie, vedeta a demonstrat că toate lucrurile frumoase pe care le dezvăluia despre acesta sunt adevărate! Si tată că americanul, îndrăgostit și el până peste cap, a cerut-o pe fosta „Bebelușă” de soție, o dată de la părinții ei și a doua oară într-un cadru romantic, iar Catrinel nu mai știa în mod singur alte cuvinte în acel moment special, în afară de „Da”.

Vestea cea mare, care i-a bucurat pe urmăritorii virtuali ai lui Catrinel, a fost dată chiar de aceasta, însă în presă s-a speculat mai departe că cei doi n-au mai stat pe gânduri și, după ce a primit răspunsul mult așteptat, Steve și-ar fi luat iubita și a trecut-o de pragul..Stării Civile. Deși cuplul nu a comentat încă subiectul, și admiratorii lui Catrinel s-au grăbit să tragă rapid propriile concluzii și au fost de părere că vedeta s-ar fi căsătorit deja în secret.

Catrinel Sandu a fost cerută în căsătorie de Steve și a spus „Da”
Catrinel Sandu a fost cerută în căsătorie de Steve și a spus „Da”

Cum a cerut-o Steve în căsătorie pe Catrinel

După divorțul din 2017 de jucătorul de tenis Gabriel Trifu, urmat de o perioadă grea pentru Catrinel și cele două fiice pe care le are alături de acesta, fanii ei s-au bucurat nespus la auzul veștii și s-au grăbit să o felicite pe aceasta.

„După ce s-a sfătuit cu părinții ei, Steve și-a luat inima în dinți și de Revelion a dus-o pe Catrinel la o petrecere în cel mai luxos hotel. Au fost doar ei doi, iar acolo a cerut-o în căsătorie și a fost cel mai frumos moment. Bineînțeles, urmează o nuntă!”, au dezvăluit, pentru Click!, surse din preajma cuplului.

Fanii lui Catrinel au simțit imediat nevoia să o felicite pe aceasta și să-i ureze „casă de piatră”. „Felicitări!”, „Ce chestie… Mă bucur pentru tăria ta. Parcă ieri sufereai după soțul tău, iar azi ai spus DA altuia”, „Bravo ei că și-a refăcut viața”, „Casă de piatră, sănătate, fericire și mulți copii vă doresc”, „Să fiți fericiți”, „Casă de piatră, oameni frumoși!”, au fost câteva dintre comentariile internauților.

Catrinel Sandu are o relație de aproximativ un an cu Steve, iar fetițele ei din mariajul anterior, Sara și Lara, îl adoră pur și simplu pe „noul lor tătic”. De asemenea, și partenerul de viață al lui Catrinel mai are doi băieți din altă căsnicie, aceștia formând împreună o familie mare și frumoasă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net