S-a despărțit Monica de Mr. Pink? Apropiații confirmă, Irinel Columbeanu se declară surprins

image
Monica Gabor a șters de pe rețelele de socializare pozele în care apărea alături de Mr. Pink și fiul luiFoto: Arhivă personală

Se pare că viața „roz” din America a Monicăi Gabor a prins acum și nuanțe mai triste. După ce s-a zvonit că ea și Mr. Pink s-ar fi despărțit, un apropiat al cuplului a confirmat vestea, lucru dedus și din activitatea Monicăi de pe rețelele de socializae, în ultima perioadă.

După o poveste de dragoste care a durat nu mai puțin de zece ani, Monica Gabor și Mr. Pink s-au despărțit, spunsurse apropiate cuplului. Monica a avut, de asemenea, „treabă” în ultima vreme, având grijă să șteargă din mediul online pozele pe care le avea alături de cel ce i-a fost partener, dar și pe cele cu fiul acestuia, cu care Moni părea că se înțelege de minune.

Informația a fost confirmată pentru playtech.ro chiar de Paul Mantea, fost handbalist plecat peste Ocean și românul care a ajutat-o pe Monica la începutul „aventurii” sale din America.

„Da, e adevărat. Recent am aflat și eu, soția mea știe mai multe amănunte. Știu că a plecat din America, e posibil să nu se mai întoarcă, dar nu vreau să fac speculații”, a spus acesta.

Potrivit unei alte surse, Monica a rămas fără bijuteriile sale care valorau sute de mii de euro, după ce, o parte dintre acestea, i le-a înapoiat lui Mr. Pink.

„Nu a mai vrut să păstreze nimic de la Mr. Pink. I-au mai rămas doar câteva bijuterii, pe care însă nu le mai poartă și pe care le-a depus într-un seif, la fel cum a făcut la vremea respectivă și cu bijuteriile pe care le avea de la Irinel”, a mai spus o altă persoană apropiată Monicăi Gabor.

În ultima perioadă, fosta doamnă Columbeanu s-a aflat numai în compania surorii ei mai mici, Ramona. Cele două și-au petrecut vacanța în Grecia, iar în prezent se află în Dubai, locul de „reședință” al Ramonei.

Ce spune Irinel Columbeanu despre despărțirea dintre Monica Gabor și Mr. Pink

Despărțirea Monicăi de Mr. Pink a ajuns și la urechile lui Irinel Columbeanu, având în vedere că acest lucru i-ar putea schimba din nou viața Irinei, fiica acestuia cu Monica Gabor. Aceasta se mutase cu mama ei în vila lui Mr. Pink, estimată la 3,5 milioane de dolari și se transferase la o școală în America.

„Eu nu cred așa ceva, părerea mea este că e o glumă. Când am vorbit cu Irinuca era foarte bine, mi-a spus că fusese la ziua unui prieten.

În rest, nu știu nimic, nu am primit nicio informație cu privire la acest lucru cum că s-ar fi despărțit. Nu am auzit așa ceva, mă întreb dacă nu este glumă. Nu am primit niciun telefon de la Monica să îmi spună acest lucru. Fetița nu este la mine”, a declarat Irinel pentru Impact.ro.

Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
BeFunky collage (18) jpg
Roxana, alături Liviu Guță
cub iosif rotaru png
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
Tragedie Indonezia, EPA jpg
mugur mihaescu jpg
marilyn monroe
 Khaby Lame Captură video
Iohannis Summit NATO FOTO Presidency
image
image
image
image
Roxana, alături Liviu Guță
cub iosif rotaru png
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Adriana și Eliza Iliescu