S-a hotărât! Alina Vidican divorţează de Borcea. S-a întâlnit cu avocatul

11 februarie 2016
image
Gigi Becali

Dacă cineva avea impresia că lucrurile s-au liniştit în triunghiul amoros Alina Borcea – Cristi Borcea - Valentina Pelinel, se înşală amarnic. Mai mult decât atât, situaţia devine din ce în ce mai complicată, după ce Alina, soţia fostului şef dinamovist, pare decisă să divorţeze, la nici cinci ani de la căsătorie. Motivul e lesne de înţeles: relaţia lui Borcea cu Valentina Pelinel, cea care aşteaptă acum un copil.

”Voi lupta pentru căsnicia mea pentru că nu am soţ de lăsat”, spunea în urmă cu aproape două luni Alina Borcea. Femeia în vârstă de 32 de ani a reconsiderat însă situaţia, mânată mai ales de evenimentele din ultima vreme.

Faptul că Valentina Pelinel transmite mesaje publice iubitului ei aflat în închisoare a făcut-o pe Alina şi mai furioasă şi a determinat-o să-şi dea seama că mariajul ei nu este deloc unul pe care şi l-a dorit. Tocmai pentru că a avut nevoie de timp să reflecteze asupra viitorului, nevasta lui Borcea a fost plecată câteva zile în Turcia, departe de nebunia de acasă.

După ce şi-a pus ordine în gânduri, Alina a revenit în ţară, fermă pe poziţii în ceea ce priveşte căsnicia cu fostul şef de la Dinamo.

image
Valentina Pelinel

”Primul indiciu a fost acela că a decis să-şi scoată tatuajele cu legătură directă la Cristi”, ne-a declarat o sursă. Apoi, Alina a cerut părerea unui avocat, acesta din urmă sfătuind-o care ar fi paşii de urmat în cazul separării legale. Sursele noastre spun că, iniţial, Borcea a luat foc auzind de hotărârea Alinei. Acesta a încercat chiar să o convingă să o accepte, în numele dragostei lui, pe Valentina Pelinel în viaţa lor, aşa cum Mihaela Borcea, fosta lui nevastă, a acceptat-o pe Alina.

Actuala nevastă a dinamovistului nu vrea însă să-şi împartă bărbatul cu altă femeie şi este decisă să meargă până la capăt cu divorţul. Interesant este că, după lungi discuţii, Borcea ar fi vrut să semneze actele de divorţ la notar, în schimbul unor compensaţii materiale infime, raportate la averea lui.

Concret, ar fi vrut să o păcălească pe Alina, aruncându-i praf în ochi cu nişte sume infinit mai mici decât potenţialul lui. Femeia de 32 de ani, mamă a doi copii, vrea să meargă în instanţă, urmând să deschidă acţiuni prin care să dovedească adulterul, fapt care ar clarifica lucrurile în procesele de divorţ şi partaj.

Îl ajută naşul Gigi Becali pe Borcea?

image
Gigi Becali

Decizia Alinei de a divorţa de Cristi Borcea a ajuns şi la urechile naşului lor de cununie, Gigi Becali. Potrivit surselor noastre, patronul Stelei ar fi chemat-o la discuţii pe Alina, în încercarea iniţială de a o face să se răzgândească. Văzând însă că femeia nu vrea să mai continue mariajul, Becali ar fi încercat să o ”ducă cu vorba” vizavi de şansele ei de reuşită la proces. Mai mult decât atât, sursele noastre spun că omul de afaceri ar fi făcut presiuni pentru ca Alina să accepte separarea la notar şi să nu meargă cu procesul în faţa judecătorilor.

Valentina Pelinel îl vrea pe Borcea tată cu normă întreagă

image
Alina s-a fotografiat, vizibil afectată, alături de cei doi copii

În ultimele zile, Valentina Pelinel a preferat să fie mai retrasă. Fostul manechin se iubeşte cu Borcea din 2010, iar în toamna lui 2015  a rămas însărcinată prin fertilizare artificială cu Borcea, aflat de aproape doi ani în închisoare.

“Consider că am o familie deja, este aproape gata. Pentru că îl am pe bebe”, a spus aceasta într-un interviu pentru ”Taifasuri”, lăsând să se înţeleagă faptul că aşteaptă ca tatăl copilului ei să divorţeze, pentru a putea forma o adevărată familie. Lucrul acesta nu ar face decât să demonstreze şi să susţină ideea de adulter, invocată de Alina Borcea.

oana zavoranu jpg
cristina siscanu 1 jpeg
andreea si cabral
maria dragomiroiu
image
femeie care numara bani jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
oana zavoranu jpg
andreea si cabral
maria dragomiroiu
cristina siscanu 1 jpeg
morgan freeman acuzat de abuz sexual jpeg
14dragos popa jpg