S-a împăcat cu Matei Stratan? Indiciul care o dă de gol pe Mădălina Ghenea

simeon stalpnicul png
Mădălina Ghenea a fost fotografiată la amfAR Gala de la Milanofoto: Hepta

Încurcate mai sunt căile dragostei, iar Mădălina Ghenea se află într-o perioada plină de incertitudini a vieţii ei. Certurile şi împăcările cu Matei Stratan sunt la oriduinea zilei, iar stabilitatea cuplului a fost serios şubreuzită în ultima vreme. Un nou mesaj publicat de actriţă lasă să se înţeleagă cpă lucrurile s-au mai calmat între cei doi iubitiţi, căci şatena vorbeşte din nou la plural.

De joi (23 noiembrie), Mădălina Ghenea şi fetiţa ei Charlotte le zâmbesc frumos cititorilor, cele două fiind protagonistele unei şedinţe foto pentru coperta revistei "Elle", operaţiune pentru care cel mai probabil şi-a dat acordul şi Matei Stratan. Într-un mesaj în care Mădălina îşi anunţă fanii de noua ei apariţie în presă lasă să se înţeleagă că a revenit la sentimente mai bune în ceea ce-l priveşte pe Matei, pe care până acum l-a acuzat de infidelitate.  

simeon stalpnicul png
Mădălina Ghenea a pozat cu fetiţa pentru coperta revistei ElleFoto: revista Elle

"Ne bucurăm enorm să vă prezentăm îngerul nostru, Charlotte! Mădălina & Matei", a scris actriţa pe toate conturile ei de socializare. dacă până acum nici nu voia să audă de el şi ştersese toate pozele cu ei, actriţa a reconsiderat varianta despărţirii, mai ales că vin sărbătorile şi bebeluşul trebuie să îi aibă aproape pe ambii părinţi. 

cub ionita si viorica de la clejani (1) png
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
FotoJet (1) jpg
colaj loredana groza jpg
Athos Salome jpg
cub cristian arsinel png
cub arsinel fii png
FotoJet jpg
Razboi in Ucraina FOTO Ministerul ucrainean al Apărării jpg
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
image
image
image
image
sotie Arsinel jpg
foto 1 arsinel Adevarul (7) jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
FotoJet (4) jpg
Bella Hadid a plans in fiecare zi jpg
cub cristian arsinel png