S-a pocăit, iar acum e gravidă! La ea chiar nu se aştepta nimeni

Ultima actualizare:

    După un trecut scandalos, tânăra s-a cuminţit şi s-a măritatfoto: arhiva personală
După un trecut scandalos, tânăra s-a cuminţit şi s-a măritatfoto: arhiva personală

S-a cuminţit, a luat calea lăcaşurilor sfinte, iar acum se pregăteşte să devină mămică. Fosta amantă a lui Nicolae Guţă de la Timişoara s-a făcut fată de casă. Dana Roba este însărcinată în şapte săptămâni şi a mărturisit că nu este în cea mai bună formă. Tânăra nu mai suportă mirosul de parfum şi nici fumul de ţigară.

Fosta amantă a lui Guţă care poza cu formele la vedere s-a schimbat radical. S-a măritat şi s-a aşezat la case ei. la scurt timp de la căsătorie, Dana Roba a dat vestea cea mare pe pagina ei de socializare.

Daniela Roba şi soţul ei, arbitru de fotbal
Daniela Roba şi soţul ei, arbitru de fotbal

"Cel mai bun marcator în finala Campionatului European este soțul meu !!! A marcat golul anului 2016!Sunt însărcinată în 7 săptămâni! Nu în ultimul rand, îi mulțumim Lui Dumnezeu ca ne-a ascultat rugăciunea!", a scris ea pe Facebook.

Entuziasmată de minune, dana Roba a dat amănunte despre cum decurge sarcina ei. "Mi-am dorit din a doua zi de când m-am căsătorit să rămân ănsărcinată. Dumnezeu ne-a trimis la timpul potrivit. Am aflat la cinci săptămâni că sunt însărcinată. Aveam poftă de mâncare. Noua mea viaţă mi-a schimbat-o Dumnezeu. Îmi este foarte rău. Am fost trei zile pe perfuzii. Nu mai suport nici un miros, când vin fetele la machiaj, le rog să nu se dea cu parfum şi nici să fumeze. M-am îngrășat șase kilograme de când m-am căsătorit. Pofte nu prea am pentru că vărs foarte mult. Simțeam că am ceva în burtică și mă apucasem să beau ceai de slăbit și credeam că mă îngraș din cauză că îmi place să mănânc dulce. Dacă e băiat îl va chema Patrick, iar dacă va fi fetiță, o va chema Chantal , ca pe fetiţa prietenei mele", a spus Dana Roba într-o intervenţie telefonică la Antena Stars.  

Dana Roba s-a măritat la începutul anului cu Daniel Remus Balaciu, arbitru de fotbal.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
dorin cocos jpg
image
image
image
image
image
image
mihai petre elwira colaj instagram jpg
banner doina teodoru png
iulia albu fiica colaj instagram jpg
Iuliana Tudor și mama sa foto arhiva personală png
banner irinel si irina columbeanu png
george burcea colaj instagram jpg
oana pellea instagram jpg
mariana moculescu colaj instagram png
image
actualitate.net
image
actualitate.net