S-a răzgândit! Ce face Mihai Onilă cu cenușa fetiței moarte acum un an

Ultima actualizare:

    Mihai, soţia lui şi Emily au format o familie fericită
Mihai, soţia lui şi Emily au format o familie fericită

A rămas cu dor imens în suflet, după ce anul trecut, pe 24 noiembrie, și-a pierdut unicul copil. La un an de la moartea fetiței sale, solistul Mihai Onilă (46 ani) va marca evenimentul atât la București, cât și în Belgia, unde locuiește de ani de zile alături de soția lui. Micuța Ioana Emily Hope a pierdut lupta cu boala la doar 10 anișori.

Fostul solist al trupei Axxa, Mihai Onilă, poartă o mare durere în suflet. Luna aceasta se împlinește un an de când și-a pierdut cel mai de preț dar de la Dumnezeu, unicul copil, pe Ioana Emily Hope. Deși inițial Mihai și soția lui au vrut să împrăștie cenușa fetiței lor în munții Bucegi, în semn de eliberare și de nemurire, cei doi s-au răzgândit.”Am păstrat încă cenușa, chiar dacă am spus că o voi împrăștia în Bucegi, la Sfinx, nu mă despart de ea. Urna o țin în camera micuței”, ne-a mărturisit Mihai Onilă, care în ultimul an a venit destul de des în România. I-a fost însă mai ușor să renunțe la lucrușoarele fetiței, jucării și hăinuțe, pe care le-a donat unor copii sărmani. ”Am donat lucrușoarele ei unor copii săraci. Luna aceasta voi face o slujbă și în țară, și în Belgia, unde locuim”, ne-a mai spus solistul, care a reușit să se remonteze prin muzică după tragedie.


    Mihai și Adriana Onilă au rămas fără micuța Ioana Emily HopeFoto: arhivă personală
Mihai și Adriana Onilă au rămas fără micuța Ioana Emily HopeFoto: arhivă personală

Mai mult, în ultima vreme el a virat de la muzica ușoară, către muzica de petrecere. Pe 8 octombrie, artistul a lansat un CD cu muzică etno, iar evenimentul a fost marcat cu un spectacol reuşit. A cântat alături de solista Mihaela Gurău, care a fost extrem de bine primită la Bruxelles. Şi, pentru că se trage dintr-o familie de lăutari, Mihai Onilă a decis să pună mai mult accent pe acest gen muzical, aşa că invitaţiile la nunţi şi la botezuri curg gârlă. Face spectacol atunci când ia microfonul în mână, ba chiar se ocupă şi de coregrafii pentru dansul mirilor. Dar nu doar muzica l-a ajutat să treacă peste tragedie, ci și iubirea de Dumnezeu și harul de vindecător, pe care și l-a descoperit în urmă cu 12 ani. „Din momentul în care soţia mea, Adriana, a rămas însărcinată, am intrat pe făgaşul acesta. Oamenii vin la mine cu tot felul de boli şi îi vindec. Au fost peste 200 de oameni cu depresii, şi au plecat sănătoşi. O femeie a venit cu cancer la limbă. Doctorii nu i-au dat şanse. Nu mâncase, nu băuse, nu putea să înghită. Eu i-am făcut reabilitare şi tratamente energetice, iar după două luni s-a însănătoşit", declara solistul pentru Click!


    Mihai și Adriana au rămas fără unicul copilfoto: arhivă personală
Mihai și Adriana au rămas fără unicul copilfoto: arhivă personală

Fetița a murit din cauza unei forme de cancer la cap

Micuţa Emily Hope s-a dus la îngeri din cauza unei forme rare de cancer,cu care a fost diagnosticată în 2016. ''În 26 mai, am observat la locul de joacă din curtea şcolii, înainte să o ia maică-sa de acolo, că e ceva ciudat cu mâna şi piciorul ei stâng. Piciorul era puţin şontâc (n.r.  şchiopăta), iar degetele de la mâna stângă erau strânse. La spital au pus-o la RMN şi au internat-o. A doua zi când m-am văzut cu doctorul mi-a zis direct: Fata ta în maxim 6 luni, la forma de cancer din centrul creierului pe care l-am descoperit, moare'', spunea Mihai Onilă pentru Click! Deşi cadrele medicale i-au recomandat ca fata să facă chimioterapie, fostul artist a refuzat: "Ne-au prezentat chimioterapie şi radioterapie, pe care le-am refuzat, nu o ajutau cu nimic. Am ţinut-o acasă, până miercuri noapte (n.r. noaptea de 23 spre 24 noiembrie) la ora 3, când a respirat din ce în ce mai greu. Am chemat Salvarea, în 4 minute a ajuns la noi. Au resuscitat-o, au luat-o la spital, însă orice efort al lor a fost zadarnic'',ne povestea Mihai imediat după tragedie. Părinții au decis să o  încinereze.

image
image
image
image
image
image
cub andreea antonescu animat gif
cub carmen tănase png
lino golden instagram jpg
banner ana morodan png
banner Raluca Blejușcă png
banner anamaria socaciu png