S-a retras din televiziune pentru copil! Geanina Ilieş, emoţionată la aniversarea fiului

Ultima actualizare:

    Geanina Ilieș părăsește pupitrul ObservatoruluiFoto: arhivă personală
Geanina Ilieș părăsește pupitrul ObservatoruluiFoto: arhivă personală

Geanina Ilieş a anunţat în urmă cu două luni că a renunţat la cariera în televiziune de dragul familiei şi al copilului şi a început deja să-şi petreacă mai mult timp cu cei dragi. Fosta prezentatoare de la Antena 1 şi-a aniversat miercuri (10 octombrie) fiul de zece ani căruia i-a transmis un mesaj emoţionant. Băieţeul îi seamănă leit fostei ştiriste, care între timp a divorţat de tatăl copilului şi se iubeşte cu un alt bărbat.

Patrick este fiul de zece ani al Geaninei Ilieş, pentru care vedeta a renunţat să-şi petreacă weekend-urile la pupitru, iar miercuri a fost o zi specială pentru ei. Băieţelul a împlinit 10 ani, motiv pentru celebra lui mamă să-i facă urări emoţionante şi să-i spună cât de mult îl iubeşte. Prezentatoarea s-a retras din lumina reflectoarelor în urmă cu mai bine de două luni şi a făcut atunci anunţul pe pagina ei de Facebook.


    Geanina Ilieş şi fiul ei Patrickfoto: arhiva personală
Geanina Ilieş şi fiul ei Patrickfoto: arhiva personală

"De aproximativ 10 ani lucrez în mass-media, o meserie pe care o descoperi zi de zi. Acum 6 ani ajungeam în trustul Antena 1 cu emoţii şi totodată cu entuziasm pentru căurma să lucrez în echipa ce m-a modelat în jurnalistul care sunt astăzi. Am parcurs jurnale cu ştiri plăcute şi totodată mai puţin plăcute, live-uri în cadrul Observatorului, ediţii speciale, interviuri, campanii cu un puternic impact asupra telespectatorilor, care au schimbat vieţi. Am pus suflet în toate ştirile realizate, chiar şi când ceasul îmi suna mai devreme de ora 4 dimineaţa în fiecare weekend. Am lucrat cu oameni profesionişti, iar asta m-a ambiţionat să mă autodepăşesc în anumite situaţii. Toate aceste lucruri m-au ajutat să dobândesc experienţă, seriozitate şi profesionalismîn acest domeniu. Iată că a venit momentul să–mi iau rămas bun de la pupitrul Observatorului şi să mă concentrez mai mult pe proiectele mele personale, la care am lucrat în ultimul timp. Este o decizie pe care am luat-o personal. Acum, după vârstă de 30 de ani, simt că am nevoie de un restart în proiectele de viaţă, care să–mi ocupe zilele săptămânii şi nu sâmbetele şi duminicile, weekend-urile pe care aş vrea să le dedic de acum exclusiv copilului meu şi familiei. În următoarele câteva luni, voi lua o mică pauză în ceea ce priveşte televiziunea, timp în care îmi voi pune la punct proiectele pe care îmi doresc să le lansez din toamna”, scria vedeta. 

Geanina Ilieş s-a despărţit în urmă cu şase ani de Irinel Varga, tatăl baiatului ei acum în vârstă de 10 ani. La 22 de ani, Geanina Ilieş s-a căsătorit cu afaceristul Irinel Varga, de care a divorţat doi ani mai târziu. Din acest mariaj a rezultat băieţelul care i-a schimbat radical vedetei priorităţile în viaţă. Geanina şi-a refăcut viaţa amoroasă şi se iubește de mai bine de trei ani cu Mircea Dihel, un tânăr afacerist, care are şi el un copil.

image
image
image
image
image
image
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net