S-a stins din viață văduva marelui actor Marin Moraru. Vestea a îndoliat o țară întreagă

Lumea radioului este în doliu de ieri, când s-a aflat veste trecerii în neființă a Luciei Moraru, văduva actorului Marin Moraru. Vestea a fost oferită de Elena Postelnicu, jurnalista de la Radio România Actualități. 

Lucia Moraru / foto: Social media
Lucia Moraru / foto: Social media

Prin intermediul unei postări pe Facebook, Elena Postelnicu a anunțat moartea Luciei Moraru. Aceasta a fost considerată una dintre cele mai mari și mai importante nume din industria Radiofuziunii Române. 

S-a stins din viață Lucia Moraru 

Vreme de mai bine de 40 de ani, Lucia Moraru s-a dedicat carierei care a consacrat-o. Pe plan personal a trăit o frumoasă poveste de iubire cu regretatul actor Marin Moraru, care s-a stins din viață în urmă cu 8 ani, în urma unei boli necruțătoare. 

Elena Postelnicu a anunțat că în perioada Paștelui văduva lui Marin Moraru a trecut la cele sfinte. Cu regret și durere în suflet, jurnalista a postat pe Facebook un mesaj de-a dreptul emoționant. 

„Într-o zi Sfântă de Paște am aflat că o persoana extrem de draga sufletului meu - doamna Lucia Moraru - The President, cum îi plăcea să i se spună uneori la Radio - a plecat la Ceruri, spre Lumina. Nu am cuvinte! ... Abia așteptam să o revăd, când urma să ajungem pe la București. Și de ziua ei, pe 2 mai, i-am promis că vom trece să o îmbrățișam....Vom trece...însă nu acasă,...ci acolo unde mergeam des cu ea ... la Marinuș.

Doamna Lucia (din respect nu puteam să-i spun pe nume, chiar dacă se supăra des pe mine) mi-a fost ca o a doua mamă. La Radio, mă dojenea când nu eram atentă, dar imediat mă și îmbrățișa, mă lua peste tot cu ea și chiar ne-a găzduit de foarte multe ori acasă la ea...unde ne aștepta cu fel de fel de mâncăruri pregătite chiar de ea. Iar când au murit părinții mei...ea mi-a fost alături moral și a contat foarte mult. Drum bun Lucia...Nu te voi uita niciodată!”, a fost mesajul scris pe Facebook. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Michelle Obama  sursa foto   Shutterstock jpg
image png
jkvhbklkl jpg
eva longoria rochie elie saab cannes2024 profimedia jpg
anca badiu jpeg
WhatsApp Image 2024 05 19 at 15 33 54 jpeg
banner loredana groza png
florin piersic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net