S-a umplut showbiz-ul de bebeluşi celebri

Ultima actualizare:
Valentina e pregătită  să se dedice exclusiv  micuţului Milan Cristian
Valentina e pregătită să se dedice exclusiv micuţului Milan Cristian

Anul 2016 pare a fi anul bebelușilor în showbiz-ul românesc.

Majoritatea vedetelor noastre fie sunt însărcinate, fie tocmai au devenit mămici.

Adela Popescu a născut natural un băieţel de 3 kg

Bucurie mare în familia Adelei Popescu (29 de ani)! Actriţa a născut sâmbătă dimineaţa, iar micuţul a venit pe lume pe cale naturală, fix aşa cum şi-a dorit celebra lui mămică. Mult mai emoţionat decât Adela a fost soţul ei, Radu Vâlcan (39 de ani), care este în al nouălea cer. “Băieţelul nostru a avut nota 10 la naştere. Sunt amândoi foarte bine. Emoţiile nu se pot exprima în cuvinte. Suntem foarte fericiţi”, a declarat proaspătul tătic. La maternitatea privată din Capitală, acolo unde încă este internată Adela, s-au perindat în cursul zilei de ieri rude şi prieteni, pentru a o felicita pe mămică, dar şi pentru a-l cunoaşte pe noul membru al familiei, care la naştere a cântărit 3,050 kg.

Valentina Pelinel s-a externat ieri în mare secret

A promis că după naştere se va retrage din lumina reflectoarelor şi s-a ţinut de cuvânt. Spre deosebire de alte vedete, care dau interviuri cu bebeluşul în braţe la externare, Valentina Pelinel (35 de ani) a părăsit ieri maternitatea în mare secret. Fotomodelul ne-a confirmat că se află acasă, după patru zile petrecute cu micuţul Milan Cristian într-o clinică privată. Miercurea trecută, ea a născut prin cezariană un băieţel de nota 10, care la naştere a avut 3,450 kg şi 52 de centimetri. Conform unor surse medicale, fiul lui Cristi Borcea a venit pe lume la ora 15.56, iar doctorul a decis să facă operaţie de cezariană pentru ca bebeluşul să fie în deplină siguranţă.

Naşa Anamaria  Prodan s-a pozat  cu finuţa Rebecca
Naşa Anamaria Prodan s-a pozat cu finuţa Rebecca

Şi Andreea Tonciu şi-a dus prinţesa acasă

Şi Andreei Tonciu (30 de ani) i s-a îndeplinit visul! ­Bruneta a născut pe 8 iunie, prin cezariană, o fetiţă, pe care o va boteza Rebecca Maria. Bebeluşa a venit pe lume la ora 9.07, a avut 3,200 kg la naştere şi a primit nota 10 din partea medicilor. Copilul va fi creştinat de Anamaria Prodan şi de soţul acesteia, Laurenţiu Reghecampf, iar cei doi naşi sunt deja topiţi după finuţa lor. Impresara s-a şi pozat la maternitate cu bebeluşa, care sâmbătă a ajuns în pătuţul ei de acasă, căci Andreea Tonciu s-a externat după 3 zile petrecute la maternitate, în grija medicilor. Bruneta nu va avea bonă momentan, căci va fi ajutată de mama ei, Maria.


    Naşa Anamaria  Prodan s-a pozat  cu finuţa Rebecca
Naşa Anamaria Prodan s-a pozat cu finuţa Rebecca

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net