S-au «clonat» pentru televiziuni rivale

simeon stalpnicul png
PRO TV. George şi Andreea Ibacka, alături de Roxana Vancea, Răzvan Fodor şi Ionuţ Iftimoaie, vor concura la “Fort Boyard”

Se apropie toamna, iar televiziunile filmează din greu pentru show-uri, emisiuni sau telenovele. Se pare însă că vedetele s-au împuţinat, din moment ce mai multe posturi TV rivale au apelat la aceleaşi feţe pentru proiectele noi.

Cea mai mare surpriză vine din partea Andreei Ibacka (31 de ani), pe care o vedeţi zilnic în reluare, la Acasă Gold, în telenovela “Îngeri pierduţi”. Ei bine, pe soţia lui Cabral o veţi urmări şi în două proiecte noi, dar la posturi diferite. Ea a concurat în Franţa, la show-ul de aventură “Fort Boyard”, care va fi difuzat din toamnă, la PRO TV, apoi s-a pus pe treabă pentru serialul de la Happy Channel, filmat integral cu telefonul mobil.

simeon stalpnicul png
Happy Channel. Andreea Ibacka şi Doiniţa Oancea (dreapta), la filmările serialului “O grămadă de caramele”

Andreea va apărea în continuarea proiectului “Când mama nu-i acasă”, intitulată „O grămadă de caramele”. În aceeaşi producţie îi veţi vedea atât pe Doiniţa Oancea (34 de ani), cât şi pe Augustin Viziru (36 de ani), şi ei răspândiţi pe toate canalele tv. Cei doi fac cuplu şi în serialul de la Acasă Gold, “Îngeri pierduţi”, şi separat apar în diferite show-uri de aventură: Doiniţa, la „Fort Boyard” (PRO TV), iar Augustin, la „Aventură cu patru stele” (Antena 1).

simeon stalpnicul png
PRO TV. Doiniţa Oancea, la “Fort Boyard”

O altă vedetă cu fundul în două luntrii este simpaticul George Papagheorghe (35 de ani). Solistul a bătut palma cu PRO TV pentru ”Fort Boyard” şi imediat după ce a încheiat filmările a venit oferta-bombă de la Kanal D. Din toamnă, George va prezenta la postul turcesc show-ul matrimonial „Super Potriveala”.

simeon stalpnicul png
Kanal D. De luna viitoare, George Papagheorghe va prezenta “Marea potriveală” la postul turcesc
cub florin zamfirescu png
Adriana și Eliza Iliescu
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
cub anca androne png
Rica Raducanu, Facebook jpg
cub bromania png
Robbie Williams Spice Girls
Putin a fost taximetrist FOTO Twitter
Daniel Jinga dirijor jpg
image
image
image
image
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Adriana și Eliza Iliescu
jude law phillipa coan jpeg
bruce willis moonlighting jpg jpeg