«S-au cuplat» cu solişti celebri şi au dat lovitura la export

Ultima actualizare:

    În doar 48 de ore, Andra şi spaniolul David Bisbal au aruncat topurile în aer
În doar 48 de ore, Andra şi spaniolul David Bisbal au aruncat topurile în aer

Au găsit reţeta succesului! Ele au venit cu vocea şi cu frumuseţea, iar ei cu numele şi cu faima internaţională. Aşa au luat naştere colaborări de mare răsunet. Cel mai nou exemplu, Andra şi David Bisbal: piesa lor, lansată vineri, a strâns în două zile peste 5 milioane de vizualizări pe YouTube.

Mai nou, toată lumea fredonează “Without you”, melodia pe care solista Andra (29 de ani) a lansat-o vineri, în colaborare cu starul internaţional David Bisbal (36 de ani). Cu peste 5 milioane de discuri vândute în Spania şi America, sex simbolul latino n-a mişcat în front în faţa Andrei, ba chiar a venit el însuşi la Bucureşti pentru a filma videoclipul, în regia lui Alex Ceauşu. Cei doi se potrivesc ca două picături de apă, profesional desigur, iar asta se vede şi în numărul de vizualizări pe care l-au avut pe Internet: 2 milioane în primele 24 de ore de la lansare şi 5,5 milioane, până ieri, la ora 16.00. „In-cre-di-bil! Pentru aşa record, nu ştiu cum să vă mulţumesc! Sunt atât de fericită, că dansez fără oprire! Ce m-aş face fără voi! Sunteţi extraordinari”, le-a mărturisit Andra fanilor ei de pe Facebook. Şi acesta e doar începutul. Soţia lui Cătălin Măruţă e pregătită să ia cu asalt topurile internaţionale, după ce pe cele din România le-a ocupat ani la rândul. „Nu zic nu şi la alte colaborări. Deja pregătesc o mega-surpriză”, ne-a spus Andra, pe care am întâlnit-o vineri, pe platoul emisiunii “Românii au talent” (PRO TV). Astfel, asocierea cu David Bisbal a fost de bun augur pentru Andra, netezindu-i drumul către o carieră internaţională. Melodia “Without you” a adunat şi mii de comentarii de la ascultători din străinătate, care abia acum au descoperit-o pe solista noastră şi o felicită pentru talentul ei. Culmea este că şi Andra l-a ajutat pe David Bisbal la rândul ei. Cu piesa pe care o cântă împreună au reuşit să strângă peste 5 milioane de vizualizări, fix cât a reuşit Bisbal singur, în 6 ani, cu mega hit-ul “Buleria”.

Brighi a făcut duet cu rapperul american Snoop Doog

Înainte de a participa la “Vocea României” din 2014 şi a face parte din echipa lui Smiley, Brighi (25 de ani) a înregistrat o piesă cu rapperul american Snoop Dogg. Melodia, intitulată  “Play Me Like A Violin”, şi lansată pe 15 martie 2012, a adunat 7 milioane de vizualizări, şi a fost produsă în România pentru Snoop Dogg (44 de ani). Aceasta a fost prima colaborare cu un artist din România pentru artistul de talie internaţională. Piesa a fost produsă în studiourile HaHaHa Production şi a fost cântecul de debut al Brigittei Balogh. Videoclipul a fost filmat într-un hotel de 5 stele din Milano.

Inna şi Alexandra Stan, cu portoricanul Daddy Yankee

Se zvonea că sunt rivale, dar iată că Alexandra Stan (26 de ani) şi Inna (29 de ani) şi-au unit forţele şi au înregistat o piesă de succes cu solistul portorican Daddy Yankee (39 de ani). Lansarea videoclipului “We Wanna” a avut loc anul trecut, pe 8 iunie.  Piesa a înregistrat 49.426.277 de vizualizări, un adevărat record chiar şi pentru Inna. Regizată de Khaled Mokhtar, producţia muzicală a fost filmată în România.

Xonia a filmat cu solistul columbian J. Balvin

Pe 4 mai 2014 se lansa videoclipul Xoniei cu columbianul J. Balvin (31 de ani) la piesa “I Want Cha”. Până acum, videoclipul regizat de Anthony Icuagu le-a adus 17.008.939 de vizualizări. Cei doi artişti au filmat timp de 20 de ore. Xonia (26 de ani) a filmat şi ipostaze sexy, alături de celebrul artist. “J. Balvin e un artist aproape de sufletul meu, îmi place energia pe care o are pe scenă şi am ştiut că îmi doresc o colaborare cu el”, a declarat Xonia, la acea vreme.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net