S-au despărţit de iubite și soții, dar au rămas tătici de nota zece

9 septembrie 2018
article img
Connect-R şi Misha au o fetiţă, Maya (4 ani)

Au pus capăt unor relaţii aflate pe butuci, dar asta nu înseamnă că au uitat de copiii lor, rămaşi în grija mamelor. Conturile sociale ale lui Connect-R, Liviu Vârciu, Kamara şi Răzvan Simion sunt pline de fotografii în care zâmbesc alături de micuţii lor.

Connect–R sau Ştefan Relu Mihalache (36 de ani) a anunţat, luna trecută, despărţirea de  Misha, soţia lui, cu care are o fetiţă: “A trecut un an şi 3 săptămâni de când am hotărât să rămânem prieteni şi părinţii copilului nostru. Viaţa merge mai departe pentru fiecare dintre noi”.  În ciuda separării, celebrul solist care a dat lovitura cu piesa “Vara nu dorm” e foarte ataşat de prinţesa lui, Maya, de 4 ani, pe care o ia cu el la munte şi la cumpărături. Micuţa este toată numai un zâmbet în fotografiile în care apare alături de celebrul ei tată.

article img
Liviu Vârciu are o bombonică de fetiţă cu fosta iubită, Anda Călin

Şi Liviu Vârciu (37 de ani) a pus capăt poveştii de dragoste cu Anda Călin, mama bebeluşei lui, Anastasia Maria, însă el mai are o fată, Carmina (15 ani), cu Amy Teiceanu. Vârciu a păstrat legătura cu ambele fete. Pe micuţă o ia adesea în vila lui din Otopeni, demonstrând că este un tată bun, chiar dacă nu rezistă în relaţii. „Dragi prieteni, aşa cum mă ştiţi, eu sunt un om sincer. Ştiu că mereu v-a plăcut asta la mine şi nu o să vă dezamăgesc nici acum. Vreau să vă anunţ că eu şi Anda, mama copilului meu, nu mai formăm un cuplu. Am decis să mergem pe drumuri separate. Împreună avem un îngeraş de fetiţă. Ea e şi va fi prioritatea noastră”, a menţionat el, la începutul lunii iulie.

article img
Kamara (42 de ani) şi Oana au rămas prieteni de dragul lui Leon (4 ani)

Cât îl priveşte pe Kamara, solistul trupei Alb Negru, acesta a trecut printr-un mare scandal cu soţia lui, Oana, cu care are un fiu, Leon (4 ani). Iată însă că atunci când vine vorba despre Leon, cântăreţul are o mare sensibilitate, micuţul având nevoie de o atenţie specială, după ce a fost diagnosticat cu o formă de paralizie cerebrală. Vara aceasta, Kamara l-a dus pe micuţ la mare. 

article img
Răzvan Simion (37 de ani) a divorţat de Diana, dar tot se ocupă de Tudor (8 ani) şi de Ianca (12 ani)

Şi Răzvan Simion (37 de ani) ocupă un loc în topul tăticilor devotaţi. El i-a invitat, luna trecută, pe cei doi moştenitori ai lui, Tudor (8 ani) şi Ianca (12 ani), în celebrul parc de distracţii din Franţa, Disneyland.