S-au "îmbrăcat" în aur la plajă! Vedetele se dau în vânt după tatuajele cosmetice


    Delia a plecat în vacanţă plină de tatuaje auritefoto: arhiva personală
Delia a plecat în vacanţă plină de tatuaje auritefoto: arhiva personală

Tatuajele cosmetice sunt ultima fiţă printre vedetele noastre în această vară. Delia a dat tonul şi s-a "îmbrăcat" în desene pe care le poartă pe piele în escapadele ei exotice. Au urmat-o Elena Gheorghe şi Andreea Antonescu.

Dacă esti o împătimită a tatuajelor, dar nu vrei ca acesta să fie unul permanent, poţi alege să-ţi aplici singură acasă un desen temporar. Vedetele noastre au făcut furori printre fani când au apărut "poleite" pe plajă, la restaurant sau pe scenă. Tonul l-a dat Delia. Cântăreaţa şi-a aplicat astfel de desene pe braţe şi pe picioare, admiratorii ei întrebându-se chiar dacă nu cumva a exagerat cu tatuajele. În fapt, acestea sunt doar nişte "abţibilduri" pentru piele care se aplică uşor, în doi timpi şi trei mişcări.

Tatuajele cosmetice sunt în vogă vara aceasta. Nu au nichel şi conţin aur de 24 de carate sau argint pur. Bijuteriile se aplică pe piele cu ajutorul unui adeziv, Rezistă până la o săptămână, dar pot fi înlăturate şi mai repede, şi sunt asemenea tatuajelor temporare pentru copii, de aceea pot fi utilizate şi de aceştia. De exemplu, fiica Andreei Antonescu, Sienna, poartă câteva astfel de desene. Solista şi fetiţa ei trecut pe la un salon specializat de unde au plecat "îmbrăcate" în aur. Cântăreaţa Elena Gheorghe este şi ea una dintre cele care şi-a înfrumuseţat trupul cu astfel de desene. Artista a publicat o serie de fotografii pe reţelele sociale în care le arată fanilor noile ei "accesorii" de vară.      

serban huidu si mihai gainusa
Victor Piturca jpeg
„Priveghiul prinților“: Copiii Reginei au vegheat sicriul Elisabetei FOTO Profimedia
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
Petre Roman, Mioara si Oana jpg
sex sex 0 jpeg
infidelitate jpeg
sotie alexandru arsinel 284923 jpeg
image
image
image
image
image
image
Victor Pițurcă Vica Blochina
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
307079526 210160864678269 6977173893454253715 n jpg
Simona Halep si Toni Iuruc, Facebook jpg
cub anastasia soare png
Lia Bugnar Marius Manole FOTO Pro TV jpeg