S-au înghesuit în poză patru generaţii!

Ultima actualizare:

    Andreea Bălan,  alături de mama ei,  Valeria, de bunică,  şi de fiica Ella
Andreea Bălan, alături de mama ei, Valeria, de bunică, şi de fiica Ella

Andreea Bălan, Şerban Copoţ, Elena Gheorghe şi Ionuţ Iftimoaie sunt familişti convinşi, fotografiile lor alături de cei dragi făcând deliciul fanilor. Ei zâmbesc alături de copiii şi de părinţii lor, însă în cadru apar şi simpaticii bunici, care au devenit cei mai mari susţinători ai lor. Pozele le-au adus vedetelor sute de like-uri, pe Internet.

Andreea Bălan (34 de ani) a postat pe conturile sociale un filmuleţ şi o fotografie de familie, alături de mama ei, Valeria, de bunică, dar şi de fiica Ella, în vârstă de aproape de doi ani. Micuţa dansează pe măsuţă, semn că a moştenit talentul artistic al celebrei artiste. Andreea are o relaţie foarte bună cu cea care i-a dat viaţă, aceasta făcând naveta Ploieşti -Bucureşti, pentru a o ajuta cu micuţa prinţesă: ”Patru generaţii de femei”, a scris cântăreaţa, în dreptul pozei, care i-a adus peste 7.000 de like-uri, pe Instagram. Ea este căsătorită cu actorul George Burcea şi susţine că şi-ar mai dori moştenitori, pentru că îi place rolul de mămică.


    Şerban Copoţ, într-o  vacanţă, cu tatăl  Adrian, bunicul Micu  şi fiul său, Tedi
Şerban Copoţ, într-o vacanţă, cu tatăl Adrian, bunicul Micu şi fiul său, Tedi

Dar şi Şerban Copoţ (37 de ani), alias Hienă din trupa Animal-X, a strigat adunarea acum trei ani, când a plecat la munte alături de fiul său, Tedi, de bunicul Adrian (60 de ani) şi de străbunicul micuţului, Micu (83 de ani). Cele patru generaţii de bărbaţi s-au relaxat la poalele masivului Hăşmaşul Mare, din judeţul Harghita. Este zona în care locuiesc socrii artistului, părinţii soţiei sale, Roxana. “Fiul meu are norocul de a avea doi străbunici în viaţă, iar unul este încă destul de activ, având o gospodărie cu animale. Este absolut delicioasă interacţiunea dintre el şi străbunicul Micu. Am vizitat muntele Hăşmaşul Mare, izvorul râului Olt, am fost pe vârful Tarniţa”, povestea atunci Şerban. Solistul, coprezentator la ”Next Star” (Antena 1), este căsătorit cu Roxana şi au doi băieţi, Tedi, în vârstă de 6 ani, şi Alexandru, care a împlinit doi ani şi jumătate.


    Elena Gheorghe  se mândreşte cu  mama Marioara,  bunica Dada şi cu  fiica ei, Amelie
Elena Gheorghe se mândreşte cu mama Marioara, bunica Dada şi cu fiica ei, Amelie

Nici solista Elena Gheorghe (32 de ani) nu s-a lăsat mai prejos şi le-a strâns la poză, pe 8 Martie, pe fiica sa, în vârstă de un anişor, pe bunica Dada (80 de ani) şi pe Marioara Gheorghe, mama vedetei, şi ea solistă, dar de muzică populară: ” 4 generaţii. Oare cu cine seamănă micuţa Amelie?”, a scris Elena în dreptul imaginii.

În familia lui Iftimoaie e mare sărbătoare de Sfântul Ion


    Ionuţ Iftimoaie,  cu tatăl Ion, fiul  Nicholas Ionuţ şi  cu fiica lui, Ioana
Ionuţ Iftimoaie, cu tatăl Ion, fiul Nicholas Ionuţ şi cu fiica lui, Ioana

Celebrul luptător de K1, Ionuţ Iftimoaie (39 de ani), s-a lăudat, în urmă cu trei ani, pe 7 ianuarie, de Sf. Ion, cu numeroasa lui familie, adunându-i în jurul mesei pe toţi cei care au acelaşi prenume. “În poză sunt sărbătoriţii din familia Iftimoaie: tatăl meu, Ioan Iftimoaie, care pe 6 ianuarie a împlinit 72 de ani, Nicholas Ionuţ Iftimoaie, care pe 26 ianuarie face 8 ani, Ioana Iftimoaie, de 6 luni şi eu, Ionuţ Iftimoaie, fără număr (râde)”, ne-a mărturisit, cu umor, îndrăgitul sportiv. Deşi, în ring, bate de stinge, Ionuţ este, de fel, un soţ romantic şi un tată de nota zece. Are trei copii cu actuala nevastă şi încă o fiică, Liza (15 ani) în Italia, dintr-o relaţie anterioară, pe care o vizitează de câteva ori pe an. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net