S-au luat cu acte, în America!

Ultima actualizare:

    Gabriel şi Cătălin  au planuri comune  şi în domeniul  profesional
Gabriel şi Cătălin au planuri comune şi în domeniul profesional

Pe Cătălin Stelian îl ştiţi ca Bobo din serialul „Nimeni nu-i perfect” de la Prima TV, dar şi dintr-o reclamă la caşcaval. Însă nimeni nu ştie că actorul de 28 de ani s-a însurat de curând, în SUA, cu partenerul său.

Cătălin Stelian este un munte de surprize pentru cei din jur. Prima oară, actorul a şocat în 2013, când a dat jos mai mult de 25 de kilograme printr-un regim draconic. Acum, el a postat pe o reţea de socializare că s-a căsătorit într-un orăşel din New Jersey, Statele Unite. Surpriza e alta însă. “Aleasa” inimii lui e, de fapt, un “el” - Gabriel Shanks. 

Cătălin,  în reclama la  cremă de brânză
Cătălin, în reclama la cremă de brânză

“S-au cunoscut în urmă cu ceva timp, face şi el parte din acelaşi domeniu şi au decis să formeze o familie, să formeze un cuplu cu acte în regulă”, ne-au povestit surse din apropierea lui Cătălin. Pe mulţi i-a luat prin surprindere acest eveniment, alţii ştiau de orientarea sexuală a actorului. Chiar şi Maia Morgenstern de la Teatrul Evreiesc, unde au jucat împreună, i-a felicitat după ce şi-au postat fotografia şi au anunţat că s-au căsătorit. Cei doi urmează să aibă împreună proiecte comune şi, cu siguranţă, că vom mai auzi de ei ca actori.

Cătălin Stelian era cunoscut deja din serialul de comedie „Nimeni nu-i perfect”, în care a jucat cu Sebastian Papaiani şi Dragoş Moştenescu. Apoi, după ce s-au terminat filmările, a absolvit Facultatea de Arte a Universităţii Hyperion - secţia Actorie şi a putut fi văzut în piese precum “Tango, Monsieur?”, “Trăieşte-ţi fanteziile” şi “Extrem”, la “La Scena”. 

Şi Leonard Miron se gândeşte să se însoare cu iubitul 

Click! anunța în exclusivitate, în toamna lui 2012, că Leonard Miron (47 de ani) se iubește cu un bărbat, Miguel Gonzales de la Fuente (45 de ani). Cei doi locuiesc împreună în Anglia. Fostul prezentator de la TVR lucrează acum ca director de croazieră pe vase fluviale de lux și călătorește mai mereu, iar Miguel manageriază mai multe afaceri, pe cinci continente. În viitorul apropiat, cei doi au multe planuri de bifat împreună: vor să-și oficializeze relația, vor să-și cumpere o casă cu o grădină mai mare și nu au renunțat la ideea de a avea un copil împreună, cu ajutorul unei mame-surogat. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net