S-au reunit "Liceenii". Oana Sârbu, după 35 de ani, alături de cei doi bărbați care au iubit-o în film

Ultima actualizare:

S-a strigat catalogul pentru tinerii care acum 35 de ani ne fascinau în ”Liceenii”. Actorii din celebrul film cu și despre adolescenți au rămas prieteni și se revăd an de an, atunci când Tudor Petruț, stabilit în SUA, revine în România.

Actorii care au scris istorie, după ce au jucat în filmul ”Liceenii”, s-au revăzut iar, la 35 de ani de la lansare. Ștefan Bănică (53 ani) s-a revăzut cu Tudor Petruț (57 ani, în rolul lui Șerban), rivalul său din film, aspirant la inima Oanei Sârbu (53 ani, în rolul Danei).


    Tudor Petruț, nesuferitul Șerban
Tudor Petruț, nesuferitul Șerban

Cei trei s-au imortalizat, zilele trecute, într-o fotografie superbă, iar bucuria de pe fețele lor i-a emoționat pe fanii nostalgici ai celebrului film. Toți trei sunt trecuți de 50 de ani dar au rămas buni prieteni în tot acest timp și se revăd cu bucurie, ori de câte ori au ocazia, pentru a depăna amintiri. „S-a strigat și anul ăsta catalogul”, a scris Ștefan Bănică în dreptul postării.


    Oana și Mihai, sau Oana Sârbu și Ștefan Bănică jr
Oana și Mihai, sau Oana Sârbu și Ștefan Bănică jr

Petruț și-a construit o carieră frumoasă în America

”Și iată că nu ne lăsam. Pandemia nu doboară prietenia! Tudor Petruț, Ștefan Bănică” a postat și Adrian Vâlcu, interpretul elevului Radu din celebra peliculă. O altă imagine postată de Ștefan Bănică pe rețelele sociale, de la aceeași reuniune, este aceea în care alături de el mai este Tudor Petruț, Virgil Ianțu (50 ani) și Adrian Vâlcu. Fotografia este însoțită de cuvântul ”Prieteni”. Cu toții, Virgil Ianțu, Ștefan Bănică, Tudor Petruț, cât și Adrian Vîlcu sunt schimbați față de cum i-a cunoscut publicul pe vremea când jucau în seria filme Liceenii, dar sunt la fel de iubiți de tineri.


    Adrian Vâlcu a fost Radu, în Liceenii
Adrian Vâlcu a fost Radu, în Liceenii

Tudor Petruț se află în țară în aceste zile și mai stă doar o scurtă perioadă de timp pentru a-și rezolva niște probleme, dar și pentru a-și vizita rudele, prietenii și foștii colegi de breaslă. ”Întâlnirea noastră a fost ca de obicei, nostalgică. Am depănat amintiri... A fost frumos și mă bucur că i-am revăzut. Mi-a făcut mare plăcere. Am venit în vacanță în România, dar și cu treburi. Mai stau doar patru zile, apoi voi pleca în America”, ne-a mărturisit Tudor Petruț, actorul care a reușit să-și construiască o carieră frumoasă și peste Ocean.

Citește și: 

EXCLUSIV! Oana Sârbu a avut nevoie de aprobarea părinţilor ca să joace în „Liceenii”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net