«Să mănânci fără să te îngraşi. Asta înseamnă fericirea»

Ultima actualizare:

    Raluka a luat prânzul la Seva Cuisine &  Lounge din Bucureşti şi, ca desert, şi-a  comandat o porţie generoasă de clătite cu  ciocolată şi fructe, plus câteva prăjituriFoto: Dorin Constanda
Raluka a luat prânzul la Seva Cuisine & Lounge din Bucureşti şi, ca desert, şi-a comandat o porţie generoasă de clătite cu ciocolată şi fructe, plus câteva prăjituriFoto: Dorin Constanda

O veţi invidia! Întrebată ce mănâncă de îşi menţine silueta, Raluka ne uimeşte cu un răspuns brutal de sincer: „mănânc orice, oricând, oricât, în cantităţi impresionante”. Ne dă detalii, în faţa unei porţii uriaşe de clătite cu ciocolată.

„Sunt genul care mănâncă mai mult decât un bărbat. Şi nu fac rabat de la nimic. Am momente în care mă duc în miez de noapte la fast-food, de unde îmi iau cea mai mare porţie de cartofi prăjiţi, mănânc hamburgeri, chips-uri, însă cel mai mult îmi plac dulciurile. Savurez cantităţi impresionante de prăjituri, iar din ciocolată nu mă pot opri. Dacă desfac o tabletă, o termin pe toată fără să o împart cu nimeni. Trei ciocolate pe zi dau gata fără discuţii. Sunt foarte gurmandă, aşa am fost de mică”, mărturiseşte Alexandra Raluca Nistor, cântăreaţă cunoscută sub numele de scenă Raluka. 

Într-o zi, pierde numărul caloriilor consumate. De altfel, nici nu a interesat-o vreodată să le numere, pentru că nu contează. Acul cântarului arată de fiecare dată la fel. La o înălţime de 1,70 metri, artista a oscilat de-a lungul timpului doar între 58 kg şi 61 kg. „Sincer, nu m-am mai cântărit de un an. Dar îmi dau seama cum sunt uitându-mă în oglindă. În perioadele în care mănânc multe prostii şi am senzaţia că s-a depus puţin pe burtică, reduc porţiile, adică nu mai mănânc în cantităţi industriale cum fac de obicei. Şi revin rapid. Sau când ştiu că o perioadă am mâncat numai prostii, încerc să aleg alimente mai sănătoase. Asta doar pentru starea mea de bine. Da, chiar sunt norocoasă din punctul acesta de vedere. Să fii gurmand şi să mănânci după pofta inimii fără să te îngraşi – asta înseamnă fericirea”, spune, râzând, artista, în timp ce îşi comandă o porţie generoasă de clătite cu ciocolată la un restaurant din Pipera. 

simeon stalpnicul png

Rareori găteşte acasă, din lipsă de timp. Chiar şi micul dejun îl sare pentru că e mereu pe fugă. Prânzul şi cina le ia în oraş şi constau în trei feluri de mâncare: supă/ciorbă, un grătar cu salată sau preparate din carne şi legume la cuptor, plus desert. „Desertul trebuie neapărat să aibă ciocolată!”, ne aduce ea aminte.

Între mese, mănâncă tot felul de plăcinţele, biscuiţi, chips-uri, tot felul de mezeluri sau pur şi simplu pâine cu unt. „Aş mânca pâine cu unt oricând şi oricât”, spune Raluka.  Cu oricine stă la masă, trebuie să-i „fure” din farfurie. În concerte „cererea” de hrană e şi mai mare, în special seara. „Odată, am mâncat la 12 noaptea două ouă, doi cârnăciori şi cartofi, totul prăjit. În alte ocazii îmi iau mici, hamburgeri de la fast-food... Îmi permit, am arderi rapide. Eu şi când merg pe jos, şi când vorbesc simt cum mi se încordează toţi muşchii”, râde artista.

Acasă îşi face doar salate


    La 1,70 metri înălţime,  Raluka fluctuează  între 58 kg şi 61 kgFotografii: Dorin Constanda
La 1,70 metri înălţime, Raluka fluctuează între 58 kg şi 61 kgFotografii: Dorin Constanda

I-ar plăcea să gătească şi chiar se pricepe, însă nu prea are timp. Dacă vrea totuşi să-şi facă ceva rapid, apelează la salate. Combină toate legumele şi seminţele pe care le are în frigider şi iese ceva delicios. O salată săţioasă şi foarte bună a făcut-o din avocado, cartof dulce, quinoa, fasole boabe, fasole verde, roşii cherry şi baby spanac. „Mai ştiu să fac grătare, piureuri, tocăniţă. Îmi place mult mâncarea gătită în casă”, mai spune cântăreaţa.

image
image
image
image
image
image
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
image
actualitate.net
image
actualitate.net