Să tot stai izolat în așa palate! Uite ce vile au pe lacul Snagov vedetele, milionarii și politicienii României!

Ultima actualizare:
Ionuț Lupescu are o vilă în stil mediteranean
Ionuț Lupescu are o vilă în stil mediteranean

Unii respectă ordonanțele militare în apartamente sau garsoniere, alții au loc să întoarcă o mașină în vilele spațioase în care locuiesc. Departe de lumea dezlănţuită, la preţuri doar pentru unii accesibile, multe dintre vedetele de pe scena politică, artistică sau cea a marilor afaceri şi-au construit adevărate palate. Click! vă prezintă câteva dintre vilele aflate pe malul Lacului Snagov, unele mai impozante, altele mai discrete, în funcţie de dorinţa, gusturile şi posibilităţile proprietarilor.

La 40 de kilometri de Capitală, în judeţul Ilfov, Lacul Snagov se întinde pe 5,75 kilometri pătraţi şi este una dintre cele mai râvnite zone din preajma Bucureştiului. Tocmai de aceea, preţurile terenurilor de aici sunt doar la îndemâna oamenilor înstăriţi. Printre aceştia, evident, afacerişti, sportivi de talie internaţională, politicieni sau vedete de televiziune. 

  • Una dintre acestea este Andreea Esca (45 de ani). Vedeta Pro TV are aici o vilă foarte cochetă, cu un etaj, mult lemn, cu deschidere îngustă către lac şi de bun-gust. Vila este prevăzută, ca toate casele de pe malul lacului, cu ponton şi garaj pentru ambarcaţiuni.

Fostul fotbalist Ionuţ Lupescu (49 de ani) ar fi plătit un milion de euro pentru vila pe care o deţine pe malul lacului Snagov. În stil mediteranean, vila are o deschidere foarte largă spre lac.

Vila lui Cosmin Olăroiu are multă sticlă
Vila lui Cosmin Olăroiu are multă sticlă
  • Unul dintre cei mai bogaţi foşti internaţionali, Cosmin Olăroiu (49 de ani), ar fi investit în terenul şi în casa de la Snagov circa două milioane de euro. „Palatul” e format din două corpuri de clădire, pe două niveluri, cu multă sticlă.

Medicul ieşean Dan Stratan (56 de ani), unul dintre oamenii lui Sorin Ovidiu Vîntu şi unul dintre cei care s-au aflat în conducerea Gelsor, are aici un conac pe un nivel, cu multe arcade, ascuns bine între copaci. Stratan este cunoscut şi pentru faptul că este socrul Mădălinei Ghenea.

Vila lui Dan Stratan, ascunsă printre copaci
Vila lui Dan Stratan, ascunsă printre copaci
  • La rândul său, miliardarul Ion Ţiriac (79 de ani) are la Snagov o vilă în valoare de 1,5 milioane de euro. De un alb impecabil, casa este decorată cu multe flori, iar până la ponton proprietatea are o alee largă, pavată.

Omul de afaceri Viorel Cataramă (63 de ani) are o vilă imensă, cu o arhitectură modernă, construită pe un teren de 5.000 de metri pătraţi. Proprietatea are o valoare de circa un milion de euro. „Palatul” are piscină interioară şi sală de cinema şi o deschidere foarte mare către lac.

Casa lui Ion Țiriac are multe flori pe verandă
Casa lui Ion Țiriac are multe flori pe verandă
  • Fostul şef de cabinet al lui Adrian Năstase, Remus Truică (48 de ani), deţine la Snagov cel mai mare şi mai luxos domeniu privat din jurul Capitalei. Palatul are trei niveluri şi beneficiază de un sistem inteligent de încălzire, total computerizat. Are heliport, o piscină de dimensiuni olimpice şi două terenuri de sport.

Fostul ministru al Economiei şi fostul primar al Capitalei, Adriean Videanu (56 de ani), are un căsoi „căptuşit” pe interior cu marmură şi granit. Casa are o suprafaţă de 1.350 de metri pătraţi, e structurată pe mai multe niveluri, are patru apartamente, 12 camere, piscină interioară, piscină exterioară, sală de cinema, sală de sport şi cramă.

„Palatul” lui Viorel Cataramă are o deschidere mare spre lac
„Palatul” lui Viorel Cataramă are o deschidere mare spre lac
  • Şi Bogdan Olteanu (46 de ani), fost şef al Camerei Deputaţilor, are un palat în stil brâncovenesc, cu o suprafaţă de 1.000 de metri pătraţi, ridicat pe un teren de 2.000 de metri pătraţi.

Fiica cea mare a fostului preşedinte Traian Băsescu, Ioana (41 de ani), şi soţul ei, Radu Pricop, deţin o vilă albă, cu parter şi un etaj, sprijinită înspre lac pe şapte coloane, cu piscină acoperită, ponton şi garaj pentru ambarcaţiuni. Domeniul pe care este situată casa are circa 2.300 de metri pătraţi, iar împreună ar fi costat în jur de 1,4 milioane de euro.

Remus Truică are un domeniu imens
Remus Truică are un domeniu imens

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nicoleta Gherasimoae romanca Germania FOTO captura video Tik Tok webp
image
image
image
image
image
image
armin nicoara colaj instagram jpg
delia erika isac colaj instagram jpg
Ilie Nastase Cannes jpg
Marius Moga a asigurat muzica, iar Chef Traian Galleguillos a fost responsabil cu meniul de top pentru petrecerea cu artiștii
"Pentru mine e doar o perioadă, mă joc și eu cu ce a mai apărut în industria asta cosmetică, testez chestii", ne-a spus Lora
555 (3) jpg
image png
monica barladeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net