Să vină vacanţa mare, avem zece la purtare!

image
David, fiul Dianei Munteanu, a terminat clasa întâi cu felicitări

Zilele acestea s-a umplut Internetul de flori, coroniţe şi diplome, dar şi de părinţi care au asistat la festivităţile de premiere cu stomacul-ghem de emoţii. Vedetele s-au lăudat cu premianţii de acasă şi se pregătesc pentru trei luni de vacanţă de pomină.

De felul lui un bărbat sobru, Virgil Ianţu (46 de ani) are acum un zâmbet uriaş pe faţă, datorită minunatei lui fiice, Jasmina, care tocmai a terminat clasa a V-a. Nu oricum, ci cu premiul întâi. În dreptul fotografiei emoţionante, vedeta TVR a scris un mesaj şi mai şi: „Cele două minuni din viaţa mea, care îmi fac fiecare zi o bucurie. Sunt frumoase, sunt bune şi le iubesc cât lumea! Peste asta, Jasmina mi-a făcut o surpriză imensă la festivitatea de premiere: a primit premiul întâi! Ea singurică a muncit un an întreg şi a ajuns aici!”.

image
Virgil Ianţu şi soţia lui, Roxana, au o mândreţe de fată. Jasmina a luat premiul întâi în clasa a V-a

La fel de mândru este un alt tătic celebru: Mihai Morar (35 de ani), de la Radio Zu. La el bucuria a fost dublă, pentru că gemenele Mara (8 ani) şi Cezara au primit amândouă coroniţe la finalul clasei a II-a. Tatăl lor le-a compus şi o mică strofă: “Două fetiţe în familia Morar, două coroniţe la final de an şcolar”.

image
Mara şi Cezara, gemenele familiei Morar, mândre de coroniţele lor

„Mândru la maxim” se declară şi solistul Tavi Colen, pentru care bucuria a venit din partea fiului său, Mario Alexandru (10 ani), absolvent de clasa a III-a. Puştiul nu este doar deştept şi frumos, dar mai este şi talentat la muzică. Luna aceasta, Mario a avut spectacol la Palatul Copiilor din Bucureşti. Şi Diana Munteanu (38 de ani) a lăcrimat de emoţie şi de fericire la festivitatea de premiere. David (8 ani), fiul ei şi al fostului fotbalist Claudiu Niculescu, a terminat clasa întâi cu lauri şi felicitări. Vedeta de la Antena 1 s-a fotografiat alături de fiul ei în curtea vilei din Voluntari, iar fanii virtuali nu au putut să nu observe asemănarea izbitoare dintre cei doi. Elevii se vor întoarce pe băncile şcolii pe 11 septembrie, însă până atunci aşteaptă vacanţe, surprize şi distracţii din partea părinţilor. 

image

Şi ele au primit lauri şi diplome

simeon stalpnicul png

Cea mai mică absolventă din albumul de aici este Ingrid (6 ani), fiica Simonei Pătruleasa (42 de ani) şi a lui Sabin Ivanof. Copila a terminat grădiniţa, iar serbarea a fost extrem de emoţionantă. “Prea repede a trecut timpul”, a concluzionat ştirista de la Kanal D, care din toamnă va lua în piept emoţiile clasei pregătitoare. Frumoasa Andreea Spătaru (33 de ani) a avut şi ea premiantă în casă. Fiica ei, Maria Sofia (8 ani), a terminat clasa întâi cu premiul întâi, iar cadourile nu au întârziat să apară. Părinţii i-au cumpărat o bicicletă roz-bombon.

cub florin zamfirescu png
Adriana și Eliza Iliescu
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
jude law phillipa coan jpeg
cub anca androne png
Rica Raducanu, Facebook jpg
cub bromania png
Ameer captura video jpg
Protest3 jpg
image
image
image
image
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Adriana și Eliza Iliescu
jude law phillipa coan jpeg
bruce willis moonlighting jpg jpeg