Sacrificiu din dragoste! Sonny Flame s-a dezbrăcat la -20 de grade

Ultima actualizare:

    Sonny Flame își impresionează fanii cu fizicul lui intens lucrat la salăfoto: arhiva personală
Sonny Flame își impresionează fanii cu fizicul lui intens lucrat la salăfoto: arhiva personală

Cunoscut publicului datorită pieselor încărcate de pasiune, dar şi fizicului impresionant, Sonny Flame, pe numele său adevărat Răzvan Mihai Preda (29 de ani), a filmat videoclipul pentru piesa “În sufletul gol” în condiții extreme, la hotelul de gheață de la Bâlea Lac.

Trei zile au durat filmările pentru cel mai recent videoclip al lui Sonny Flame, iar vremea nu a ținut deloc cu artistul, care a fost nevoit să renunțe la haine pentru câteva cadre. Sonny Flame și-a dorit un decor idilic pentru povestea tristă de dragoste din piesa ”În sufletul gol”.

Clipul s-a filmat la -20 de grade la Hotelul de Gheaţă din Bâlea Lac, timp de trei zile, pe un frig de înghețau pietrele. În câteva cadre, solistul apare la bustul gol, dar chipul său nu trădează prin nimic suferința trupului. Alături de Sonny Flame, la fel de sumar îmbrăcată, apare frumoasa Alina Scarlat.

“Piesa e o poveste inspirată din realitatea de la noi, care prezintă situaţia frecventă de a te refugia în alcool, în urma unei despărţiri. Am ales să filmez videoclipul la Hotelul de Gheaţă de la Bâlea Lac, pentru că era exact locul de care aveam nevoie pentru starea clipului «În sufletul gol». Piesa e produsă de Boier Bibescu, Don Baxter, în colaborare cu Doddy, unul dintre cei mai talentaţi compozitori cu care am lucrat”, a declarat Sonny Flame.

”Clipul ilustrează momentele dificile prin care trece personajul principal în urma despărţirii de iubita lui, fiind urmărit obsesiv de imaginea ei, care apare şi dispare din mintea lui precum Fata Morgana”, a mai povestit solistul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net