Sacrificiul pe care l-a făcut Cornel Ilie de la Vunk pentru a-şi urma visul VIDEO

Ultima actualizare:

    Cântăreţul s-a lăsat de facultate pentru a face muzicăFoto: Arhiva personală
Cântăreţul s-a lăsat de facultate pentru a face muzicăFoto: Arhiva personală

Liderul trupei Vunk a renunţat la multe lucruri pentru a avea succes. Când era student în anul III la Facultatea de Imagine de Film şi Tv şi ingineri de sunet la una din cele mai mari televiziuni din România, Cornel Ilie s-a lăsat şi de şcoală şi de job pentru a-şi urma pasiunea pentru muzică.

Artistul a explicat ce sacrificii a făcut pentru a-şi urma drumul care îl reprezintă: «Deşi iubeam să fac muzică, am fost nevoit să o las deoparte pentru a lucra, pentru a face o facultate. A fost o zi în care am ieşit în timpul unui curs de facultate şi nu m-am mai întors niciodată acolo».

Liderul trupei Vunk  s-a hotărât să dea totul pentru muzică, oricât l-ar costa. Şi a reuşit: «Câteva luni mai târziu deveneam prima formaţie românească care deschidea postul muzical Atomic TV cu clipul piesei Independent şi imediat înregistram primul album» .

Formaţia pregăteşte un show inedit

Pe 7 octombrie, formaţia pregăteşte un concert de zile mari la Sala Palatului, intitulat „Un nou Univers”. Fanii vor avea parte de un show revuloţionar.

«Cele două ore de spectacol sunt combustibilul pentru drumul pe care îl începi a doua zi sau îl continui. Niciodată nu este prea târziu să te întorci la tine. Pentru câteva mii de oameni, momentul acela va fi 7 octombrie», a declarat liderul trupei Vunk.

Peste 1500 de fani ai formaţiei sunt nerăbdători să ia parte la spectacolul „Un Nou Univers” şi şi-au cumpărat deja bilete, la un preţ preferenţial. Până la sfârşitul săptămânii, prietenii muzicii Vunk mai pot achiziţiona bilete cu o reducere de 20%. Acestea se găsesc în reţeaua magazinelor Diverta, Orange, Vodafone şi Germanos, la terminalele de plată Zebra Pay, în oficiile Poştei Românei şi online pe www.iabilet.ro.

image
image
image
image
image
image
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net