Salman a dormit la puşcărie, Vântur a fugit la el, în India

Jurnaliştii din India scriu că Salman Khan vrea să o surprindă mâine pe româncă  Aşa se pregătea Iulia în decembrie, pentru ziua lui Salman Khan gif

Tensiune maximă în India, acolo unde până nu de mult părea Raiul pe pământ, cel puţin pentru frumoasa noastră Iulia Vântur (37 de ani).

simeon stalpnicul png

Vedeta şi-a clădit o carieră în muzică, la Bollywood, dar şi-a sudat bine şi relaţia cu familia iubitului ei, Salman Khan (52 de ani). Acum, cu toţii se roagă şi se agită după ce actorul a fost ridicat de poliţia din India şi încătuşat, fiind condamnat la 5 ani de închisoare, pentru o faptă din… 1998.

Salman a fost găsit vinovat de braconaj, după ce ar fi omorât două antilope cu coarne spiralate, dintr-o specie rară, care este protejată de lege, la o partidă de vânătoare de acum 20 de ani. Starul ar fi săvârşit fapta în timp ce turna un film în statul Rajasthan, din vestul Indiei.

Conform jurnaliştilor din India, Salman şi-a petrecut noaptea de joi spre vineri la Penitenciarul Central din Jodhpur, fiind deţinutul cu numărul 106. Ei bine, Iulia nu putea lipsi din India în aceste momente grele, aşa că a zburat acolo într-un suflet, din Abu Dhabi, unde se afla la filmările unui videoclip. Click! a aflat că vedeta se află în aceste momente în India, alături de familia lui Salman. 

vica blochina si bianca patrichi jpg
Gabriela Cristea poza principala jpg
astrolog madalina manole jpg
caine jpg
Victor Piturca la DNA  Foto Inquam Photos George Calin (5) jpg
cub andi moisescu png
cele mai bune telefoane pana in 1 1170x644 jpeg
Imagine WhatsApp 2023 02 01 la 14 39 01 jpg
image
image
image
image
image
image
cub Lorelai Moșneguțu png
pamela anderson jpeg
cub isabela onoriu png
Gabriela Cristea poza principala jpg
Pepe la alergare  jpg
Pamela Anderson jpg