Salman Khan a fost eliberat pe cauțiune. Ce sumă a trebuit să plătească celebrul actor

Ultima actualizare:

    Salman KhanFoto EPA
Salman KhanFoto EPA

Salman Khan a fost condamnat joi dimineață, 5 aprilie, la cinci ani de închisoare din cauza încălcării unor legi referitoare la braconaj, însă celebrul actor a fost eliberat după foarte puțin timp pe cauțiune. Salman Khan a mai fost judecat pentru astfel de încălcări ale legii, și de fiecare dată a reușit să scape basma curată. Cu toate acestea, el nu a trebuit să scoată bani frumoși din buzunar pentru a fi eliberat.

Condamnarea actorului ar fi fost bazată pe o faptă realizată în urmă cu aproape 20 de ani, însă abia acum a fost judecat pentru ea. În timpul unei producții cinematografice, el ar fi fost nevoit să ucidă antilope dintr-o specie mai rară care sunt protejate de lege, iar acest lucru a condus la acuzații de încălcare a legii chiar și după două decenii. 

Alături de el, ar mai fi fost condamnați de aceeași faptă și alți colegi de-ai starului indian, însă nu au fost găsiți vinovați.

Slaman Khan a fost eliberat pe cauțiune, conform AFP, și a fost nevoit să plătească 50 de mii de rupii, adică în jur de 3000 de lei românești. 

Actorul pare să aibă parte de mai multe conflicte cu legea. Nu a fost pentru prima dată când a fost acuzat de braconaj. În urmă cu câțiva ani, el ar fi ucis alte câteva animale protejate de lege și ar fi părăsit locul faptei. În cele din urmă, actorul a fost achitat pentru aceste acțiuni, însă în 2015, Salman Khan a gafat din nou. El a lovit un om al străzii și a fugit și atunci de la locul faptei, refuzând să suporte consecinșele legale. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Halep jpg
image
image
image
image
image
image
image png
cub cristina siscanu png
banner shelly png
banner vica blochina png
Victoria Răileanu este însărcinată cu al doilea copil
banner ela crăciun png
Captură de ecran din 2024 04 23 la 12 10 33 logo png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net