Salman Khan «joacă» după cum cântă Iulia Vântur

Ultima actualizare:

    Salman Khan şi Iulia  Vântur, împreună la lansarea din Mumbai
Salman Khan şi Iulia Vântur, împreună la lansarea din Mumbai

Nici vorbă de despărţire în cuplul româno-indian, aşa cum s-a zvonit în ultima vreme. Iulia Vântur (37 de ani) şi Salman Khan (52 de ani) au avut parte de o lansare ca la Hollywood, într-un cinema din Mumbai, a filmului „Race 3”, unde Iulia cântă împreună cu artişti foarte populari în India, iar Salman face parte din distribuţie.

“Piesa «Selfish», cântată cu un artist foarte iubit în India şi Pakistan, Aif Aslam, are peste 22 milioane de vizualizări pe YouTube  şi am auzit oamenii fredonând-o peste tot, dar şi la radio şi TV, ceea ce e un semn bun. Piesa e compusă de un prieten, Vishal Mishra, versurile sunt originale, sunt scrise de Salman. Echipa filmului a fost foarte încântată de piesă, a considerat că se potriveşte pentru film, aşa că au luat-o. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi cu melodia pe care am lansat-o astăzi, 8 iunie (n.r. ieri). Iniţial, melodia «Party chale on» trebuia să fie lansată ca single, împreună cu Mika Singh, un cântăreţ popular în India. Totul era pregătit, filmasem şi clipul în Miami, dar ne-am bucurat să aflăm că va face parte din blockbuster-ul «Race3»”, ne-a declarat Iulia Vântur, în exclusivitate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
image png
Tora Vasilescu
cornel coman captura video jpg
Cătălin Scărlătescu jpg
banner irina loghin png
Cât despre întâlnirea cu Cristina Spătar, Anamaria Ferentz s-a bucurat de revedere, amândouă fiind din aceiași zona, Ferentz din Bacău și Cristina Spătar de la Onești
1 paris hilton inel jpg jpeg
Bordea Spike banner
image
actualitate.net
image
actualitate.net