Sanda Ladoși nu crede că Inna ar trebui să cânte. ”E frumoasă, dar n-are voce”

Ultima actualizare:

    Sanda Ladoși a declarat în direct că Inna nu are vocefoto: Facebook
Sanda Ladoși a declarat în direct că Inna nu are vocefoto: Facebook

Sanda Ladoși este una dintre cele mai respectate cântărețe ale muzicii românești. Aceasta a lăsat deoparte diplomația și a vorbit în direct la tv despre părerea pe care o are cu privire la celebra cântăreață Inna. Deși Inna este un artist internațional, Sana Ladoși a declarat că nu are voce și nu ar trebui să fie difuzată la radio.

Invitată la Emisiunea ”Pulsul Zilei”, emisiune difuzată la TVR și moderată de Radu Andrei Tudor, Sanda Ladoși a vorbit fără ocolișuri și și-a spus părerea pe care o are față de Inna. Cântăreței i s-a cerut să numească un artist care nu are voce și care nu ar trebui să fie auzit la radio sau tv, iar răspunsul dat a luat prin surprindere multă lume.

”N-aș vrea să se ia personal, că n-am treabă cu nici unul. Dar, din păcate, Inna este o persoană foarte frumușică, dar fără voce. Inna merită orice pe lumea asta, pentru că este șansa ei. Eu vorbesc strict de voce și strict profesional. N-am nici o problemă cu persoana”, a declarat aceats la emisiunea de la TVR.


    Inna este un artist internațional, care a spart topurile în străinătatefoto: Facebook
Inna este un artist internațional, care a spart topurile în străinătatefoto: Facebook

Sanda Ladoși a fost prima vedetă care a venit în platoul emisiunii și a avut curajul să spună un nume de artist care nu are voce și care nu ar avea ce să caute în showbizul românesc.

image
image
image
image
image
image
banner oana zăvoranu png
Prințesa Diana  sursa   GettyImages jpg
banner alexandru arșinel png
banner chef florin dumitrescu
banner nelu ploieșteanu png
Alina Sorescu si Alexandru Ciucu