Sanda Nicola: ”La 33 de ani am aflat cine e de fapt tatăl meu, după un test de paternitate”

simeon stalpnicul png
Sanda Nicola a devenit mamă în urmă cu un anFoto: arhivă personală

Sanda Nicola (40 de ani) a vorbit despre ”umbrele trecutului” ei în cartea ”Carte de identitate” și la emisiunea Andreei Esca de la Europa FM. Este vorba despre fricile, spaimele și conflictele nerezolvate din copilărie pe care jurnalista le-a conștientizat în timpul orelor de terapie cu un psiholog.

Relația cu tatăl ei a fost multă vreme o necunoscută pentru Sanda Nicola, iar semnul că lucrurile nu erau deloc în regulă era faptul că bărbatul uita mereu de ziua ei de naștere, de parcă aș fi vrut să-și șteargă din minte faptul că avea o fiică.

”Eu sunt născută pe 6 februarie, iar tata nu-mi spunea niciodată la mulți ani chiar de ziua mea. Ori înainte, ori după, uneori chiar și la o lună după, pe 6 martie. La un moment dat, sora mea, ca să mă cruțe de tot chinul ăsta, avea grijă să-l sune pe 6 februarie și să-i aducă aminte să-mi spună la mulți ani”, a declarat Sanda în emisiunea Andreei Esca.

Situația s-a limpezit târziu, când jurnalista a împlinit 33 de ani. ”Când am făcut eu 33 de ani, tatăl meu s-a îmbolnăvit foarte tare și mi-a făcut această propunere, să facem testul de paternitate. El știa sigur, nu avea nicio îndoială, știa și cine este tatăl meu biologic. Probabil că se temea că o să moară și nu voia să plece din această lume fără să-mi spună acest lucru. Am vrut o confirmare. Aveam nevoie să limpezim lucrurile. Pentru că eu am tânjit după el, am suferit că nu avem o relație mai apropiată și așa am înțeles”, a mărturisit jurnalista.

Testul de paternitate a confirmat faptul că bărbatul lângă care s-a născut și care a divorțat de mama ei atunci când ea avea 5 ani nu este de fapt tatăl ei. ”În timpul copilăriei eu întrebasem de câteva ori. Auzisem niște discuții în curtea bunicii din partea tatălui. Am confruntat-o pe tema asta pe mama mea și de fiecare dată spunea: «aș vrea să spun că este unul mai frumos și mai bun, dar nu, el este tatăl tău»”, a mai spus Sanda.

Primul dialog dintre cei Sanda și tatăl ei biolog este relatat de Sanda în cartea ei, ”Carte de identitate”, apărută la editura condusă de jurnalista Adriana Muraru.

Sanda Nicola este în acest moment căsătorită cu fostul purtător de cuvânt al Guvernului Cioloș, jurnalistul Liviu Iolu, iar de un an este mama unei fetițe.

maurice munteanu
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
Adriana și Eliza Iliescu
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
cub anca androne png
jude law phillipa coan jpeg
horoscop
Catrinel Sandu familie Sarasota Florida jpg
neuroni creier shutetrstock
femeie pistol arma de foc revolver foto shutterstock
image
image
image
image
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Adriana și Eliza Iliescu
jude law phillipa coan jpeg
bruce willis moonlighting jpg jpeg