Sanda Țăranu îi dă replica Marinei Voica, vecina ei din Breaza. De ce a pus punct, de fapt, vizitelor: „Lucrurile s-au mai schimbat”. Care casă e mai frumoasă?

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Fosta mare prezentatoare de televiziune Sanda Țăranu (85 de ani) și celebra solistă Marina Voica (88 de ani), vecine în Breaza, au avut, ani la rând, o relație foarte strânsă. Recent, însă, Marina Voica și-a arătat îngrijorarea că buna ei prietenă evită vizitele. Iată ce răspuns îi dă Sanda Țăranu, exclusiv prin intermediul Click!

Marina Voica îi duce grija și dorul Sandei Țăranu: „I s-a schimbat starea”

Pe Marina Voica o leagă o mai veche prietenie, de suflet, cu Sanda Țăranu, fosta mare prezentatoare TVR, care îi este, de altfel, și vecină la Breaza. Numai că, odată cu trecerea timpului, relația lor s-a schimbat:

„Înainte, ne vizitam aproape în fiecare zi, suntem vecine, aici, la Breaza, dar, de când Sandei i-a murit soțul, tenorul Nicolae Ţăranu, și viața ei s-a schimbat. Mă gândeam, oare, ce are cu mine? N-are nimic, a înaintat în vârstă, la toți au venit bolile, i s-a schimbat starea, nu mai suntem aceleași”, ne spunea Marina Voica, într-un recent interviu pentru Click!

Sanda Țăranu, mesaj pentru Marina Voica: „Lucrurile s-au mai schimbat!”

La aflarea veștii că solista Marina Voica este îngrijorată pentru starea ei, după decesul soțului, Sanda Țăranu recunoaște că, în ultima vreme, nu mai este atât de doritoare de vizite:

„Da, eu cu Marina ne vizitam foarte des, și la București, dar și aici, la Breaza, era zilnic la noi în casă, stăteam la povești. Însă, după ce am rămas singură, după decesul soțului meu, lucrurile s-au mai schimbat. Asta e viața. Nu pot să dau vina nici pe sănătate, că n-aș fi bine, că nu e adevărat”, ne-a spus Sanda Țăranu, exclusiv pentru Click!

Sanda Țăranu este adepta unui stil de viață sănătos: „Nu prea mănânc carne!”

Fosta mare prezentatoare de televiziune Sanda Țăranu ne-a mai mărturisit și că, la vârsta de 85 de ani, este adepta unui stil de viață sănătos, punând un accent deosebit pe alimentație:

„Mănânc foarte sănătos, fără E-uri, legumele și fructele le cumpăr din piața din Breaza, mi le aleg singură sau rog vânzătoarea așa: „Alegeți-mi-le ca pentru dumneavoastră!”. Nu prea mănânc carne și niciodată păjită.

Carnea o prepar la abur, fiartă, cu legume și cu puțină smântână, peste care presar mirodenii, pentru gust. La prânz, mănânc zilnic supe creme din legume, făcute la blender, foarte sănătoase. Mai am ajutoare la căsuța de vacanță din Breaza, dar numai la lucrurile grele, precum vopsitul lemnăriei, spălatul geamurilor, am unele speciale, înguste”, a mai precizat Sanda Țăranu, exclusiv pentru Click!

Marina Voica: „Sunt cea mai bătrână, dar și cea mai sănătoasă!”

Marina Voica, devenită celebră cu piesa „Și, afară, plouă, plouă”, este mulțumită că nu are probleme mari de sănătate, deși a trecut printr-o operație la inimă. Ba chiar se laudă că este în vervă și la 88 de ani:

„Sunt cea mai bătrână din lumea artistică, dar cred că sunt și cea mai sănătoasă. Cu inima, după operație, sunt bine, deși am avut o problemă mare de tot. Între timp, au mai apărut și altele, dar le duc. Degeaba spune lumea că fiecare vârstă are farmecul ei. Dă-o naibii, niciun farmec nu are vârsta înaintată, după 80 de ani, să fim serioși!

Îmi păstrez sănătatea cu o alimentație sănătoasă, cumpăr legume de la piața din Breaza, mai fac exerciții fizice prin casă, conduc mașina, susțin concerte, sunt în mișcare. Îmi pare rău că nu mai am pe cine să vizitez, mie îmi place să stau de vorbă cu oamenii, cu vecinii. Mai o prietenă, cu care însă vorbesc pe Internet, căci locuiește în străinătate!”, mai susține solista Marina Voica, exclusiv pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Harry și William în uniforme, GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner Roxana Blagu png
banner andreea esca png
oana zavoranu alex bodi colaj instagram jpg
banner Halloween
Banner Romanița Iovan
IMG 7009 jpeg
vedete antena 1 jpg
BeFunky collage (43) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net