Săndel Bălan: ''Fiica mea nu se mărită cu americanul''

Ultima actualizare:

    Andreea și Michael  s-au îndrăgostit în  urmă cu patru luni
Andreea și Michael s-au îndrăgostit în urmă cu patru luni

Solista Andreea Bălan (30 de ani) este atât de încântată de relația cu americanul Michael încât a susținut că, anul viitor, va îmbrăca rochia albă de mireasă.

Toți aflaseră de intenția ei, mai puțin Săndel Bălan, tatăl vedetei, care este ferm convins că nu va avea loc nici o nuntă.

Nu se mărită. Ne dorim să fie bine, să fie fericită. Știm de la ea că americanul are copil, dar nu ne-am băgat. Am sfătuit-o de bine, probabil că Andreea știe adevărata poveste, de este atât de încrezătoare în relația cu Michael. Fiica mea  strălucește de când e cu el. Despre nuntă pot să spun că nu gândim atât de departe”, ne-a spus acesta.

Probabil că Săndel Bălan nu mai este atât de încântat de iubitul fiicei sale, după ce Janna Marie, fosta iubită a lui Michael, a ieșit la rampă cu declarații defăimătoare.

Frumușelul american a fost acuzat de fosta lui parteneră de viață, cu care are o fetiță în vârstă de opt ani, că își vizitează copilul foarte rar și că adesea ”uită” să plătească pensia alimentară de 100 de dolari.

image
image
image
image
image
image
image png
image png
cub razvan ianca simion png
vica blochina oana roman colaj instagram jpg
rita ora facebook jpg
banner oana lis png
vica blochina oana roman colaj instagram jpg
Catalin Bordea jpg