Sandu Lungu, uriaşul de 150 kg, mieluşel lângă gemeni şi soţie

14 martie 2017
article img
Micuţii, într-o şedinţă foto specială, pe bicepşii puternicului lor tată

Este campion mondial la judo U20, luptător MMA şi, mai nou, dansator la PRO TV. Când iese din ringul de dans şi din ringul de box, Sandu Lungu este pâinea lui Dumnezeu, reuşind să împace bine cele două roluri: soţ romantic şi tătic exemplar. Concurentul de la “Uite cine dansează!” are o fetiţă de 15 ani, din prima căsnicie, şi gemeni, din cea de-a doua.

I s-a spus “Muntele Bihorului”  sau “Fiara” şi asta pentru că Sandu Lungu (42 de ani) îşi pune pe fugă adversarii cu pumnul său de oţel, dar şi cu gabaritul său impresionant: cântăreşte 150 de kilograme, la o înălţime de 1,82 de metri. A devenit campion mondial de judo în 1994, apoi a făcut istorie în sporturile de contact, iar atunci când îl priveşti, ai impresia că îl vezi pe celebrul King Kong. În afara ringului, Sandu Lungu este însă un bărbat adevărat: soţ exemplar, tătic devotat, dar şi un bun dansator, căci nu degeaba a fost cooptat în emisiunea “Uite cine dansează!”, de la PRO TV.

“Sandu Fulgu”, aşa cum a fost alintat după ce a impresionat juriul cu fineţea cu care execută paşii de dans, este un mieluşel în casă şi se topeşte atunci când copiii îl strigă “tati”. Are o fetiţă de 15 ani, pe nume Jessica, din prima căsnicie, care trăieşte în străinătate, cu mama ei, şi gemeni din cea de-a doua căsnicie, Alexandru şi Floria. Nimic nu îl înmoaie mai mult decât mogâldeţele în vârstă de 1 an şi jumătate, care îi sar în braţe şi-l topesc cu pupici.

“Sunt fericit alături de copiii mei. Ei stau la Oradea, iar când nu sunt la antrenamentele de sport sau de dans, sunt mereu cu ei. Eu şi soţia îi învăţăm să meargă, le dăm să mănânce, ne bucurăm de fiecare clipă cu ei. Sufăr că nu sunt acolo. Vin la 2-3 săptămâni în Bucureşti, ne auzim la telefon, ne vedem pe Internet”, a declarat Sandu Lungu, pentru Click! Şi nu doar un tătic dedicat este Sandu, ci şi un soţ romantic. Ştie să-şi surprindă partenera şi să menţină vie flacăra iubirii.

“Soţiei mele, Clara, îi plac dulciurile şi, atunci când vin din oraş îi cumpăr mereu ceva dulce şi se bucură. Când nu erau cei mici, ieşeam la film seara, dar în ultimul an nu am mai avut cum să facem asta”, ne-a mai povestit celebrul luptător.

Dansează la PRO TV cu sexoasa Raluca Netca

article img
Sandu Lungu valsează ca un maestru, în ciuda gabaritului

După numai două ediţii, Sandu Lungu este în topul preferinţelor telespectatorilor show-ului “Uite cine dansează”. El evoluează în ring alături de frumoasa coregrafă Raluca Netca, despre care s-a spus în trecut că ar avea o idilă cu Smiley. În emisiunea de luni, cei doi s-au descurcat de minune şi au scăpat de eliminare. Acasă au plecat Oana Zăvoranu şi Dana Budeanu, aceasta din urmă din cauza unor accidentări grave la coaste.

Pe Mihaela au strâns-o chiloţeii, pe Andreea Marin, colierul

article img

Luni seara, la emisiunea “Uite cine dansează”, prezentatoarea Mihaela Rădulescu (47 de ani) nu a mai mizat pe decolteu şi rău a făcut. Culmea, deşi ea e toată numai fibră, acum fanii vorbesc doar despre “aripioarele” Mihaelei. Însă nici pe “Miss Fitness” o rochie extrem de mulată, purtată cu lenjerie intimă nepotrivită, nu ar arăta bine. La asta s-au referit cei care i-au dat vedetei numai bile negre pentru ţinuta de luni. Rochia se mula perfect pe trupul Mihaelei, însă chiloţeii minusculi “muşcau” prea mult din şolduri, iar rezultatul a fost în dezavantajul divei.

article img

Jurata Andreea Marin (42 de ani), în schimb, a luat ochii tuturor cu un minijup perfect, poate cel mai îndrăzneţ din istoria ţinutelor ei, care i-a pus în evidenţă picioarele drepte şi sexy. Gâtul însă era sugrumat de un colier cu trandafir imens.