Sânii de poveste din Playboy, la fel de sexy și acum. Loredana, Anda Adam și Andreea Bănică sfidează timpul

Ultima actualizare:

    Loredana Groza (49 de ani) promovează cu decolteul piesa «Dependenţa mea»
Loredana Groza (49 de ani) promovează cu decolteul piesa «Dependenţa mea»

Loredana Groza este o veterană a showbizului, aşa că ştie exact cum să atragă atenţia publicului. La 49 de ani, solista stârneşte fantezii fierbinţi cu ajutorul ţinutelor sexy pe care le poartă în videoclipuri şi la apariţiile publice. În urmă cu 19 ani, Lori şi-a expus sânii generoşi pe coperta revistei „Playboy”, iar acum, aceiaşi nuri obraznici fac furori la tv, într-un „decolteu” până la buric.

„Artileria grea” pusă la bătaie de Loredana Groza are, cum altfel, o justificare artistică. Solista a lansat pe 29 octombrie 2019 videoclipul melodiei „Dependenţa mea”, înregistrată împreună cu trupa Voltaj. Lunea trecută, Lori a început promovarea noii piese la matinalul „Neatza cu Răzvan şi Dani” (Antena 1). Nimeni nu s-a aşteptat însă ca artista să vină în platou în aceeaşi ţinută sexy, iar unii telespectatori s-au simţit chiar ofensaţi de sânii Loredanei şi au cerut Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) sancţionarea postului tv.

Până atunci însă, „diva inamorata” îşi continuă nestingherită turneul de promovare la televiziuni. Fanii au întrebat-o pe conturile sociale dacă are silicoane, prilej pentru Lori să spună încă o dată că bustul ei este complet natural. Altfel, artista face sport zilnic şi mănâncă echilibrat, reţetă ce funcţionează perfect în cazul ei.

Anamaria Prodan (46 de ani) vrea să pozeze din nou sexy peste patru ani
Anamaria Prodan (46 de ani) vrea să pozeze din nou sexy peste patru ani

Sexy-impresara sportivă Anamaria Prodan (46 de ani) a ţinut şi ea coperta revistei „Playboy” în 2007. În prezent însă arată mult mai bine şi vrea să pozeze din nou nud după ce va împlini 50 de ani. Posesoare de silicoane, Anamaria se menţine cu multă mişcare şi cu diete care o ajută să slăbească frumos. Vedeta a reuşit să dea jos rapid peste 15 kg cu un regim alimentar din care a eliminat complet mâncarea solidă. În rest, consumă salate şi apelează constant la diverse tratamente de remodelare corporală.

Anda Adam (39 de ani) şi-a schimbat silicoanele şi este tot sexy
Anda Adam (39 de ani) şi-a schimbat silicoanele şi este tot sexy

Solista Anda Adam se pregăteşte în primăvara viitoare să atingă pragul de 40 de ani. După apariţia în „Playboy” din 2002, cântăreaţa a rămas un sex-simbol. De atunci, Anda a schimbat câteva perechi de silicoane, iar fanii se pot bucura în continuare de trupul ei bombastic.

Tania Budi (51 de ani) nu are nici o operaţie estetică
Tania Budi (51 de ani) nu are nici o operaţie estetică

Peste Tania Budi (51 de ani) parcă nu trece timpul. Acum 10 ani era la fel de sexy pe coperta revistei „Playboy”. Blonda este o prezenţă discretă în showbiz şi spune că tot timpul îl alocă îngrijirii personale. Nu are operaţii estetice, iar dieta ei constă din porţii mici din orice aliment, cam 30% dintr-una normală. Tania a încercat faimoasa „Terapie Vampir” pentru întinerirea tenului şi rezultatele au fost spectaculoase. Tenul vedetei este, într-adevăr, foarte luminos şi sănătos.

Andreea Bănică (41 de ani) şi-a luat un apartament pe banii de la «Playboy»
Andreea Bănică (41 de ani) şi-a luat un apartament pe banii de la «Playboy»

Nici Andreea Bănică nu are motive de îngrijorare la 41 de ani. Chiar dacă unii cârcotaşi au spus că a apelat intens la bisturiul esteticianului, solista spune că nu are nici o intervenţie pentru înfrumuseţare. În anul 2010, blonda a apărut şi ea în „Playboy”, însă acum regretă publicarea acelor poze. Andreea ne-a spus că nu a pozat complet dezbrăcată, cum ar fi trebuit, ci doar în bikini. Ulterior, aceştia au fost eliminaţi când imaginile au fost retuşate pe calculator.

Chiar şi aşa, artista a avut un şoc după ce revista a apărut pe piaţă. „Mi-a fost foarte ruşine. N-am ieşit din casă trei zile. Mi se părea că toată lumea mă vede dezbrăcată pe stradă. Eu sunt foarte ruşinoasă. Totul până la lenjeria mea intimă”, ne-a spus Andreea Bănică. Însă a depăşit momentul şi cariera ei a luat avânt tocmai datorită acelui pictorial pentru adulţi. „Revista mi-a adus foarte mult succes, aveam multe concerte, iar lumea venea cu revista la semnat. Şi cred că a fost una dintre cele mai mari sume oferite de Playboy. M-a ajutat la vremea aceea să iau ceva ce am şi astăzi, adică un apartament”, a mai spus solista la emisiunea „Click! Live”. După a doua naştere, Andreea şi-a reluat talia de viespe după o dietă cu puţine calorii, bazată pe ouă, legume şi carne slabă.

Citește și:

VIDEO Loredana Groza, cu sânii sugrumați în cea mai decoltată rochie. Poza care a aruncat internetul în aer

Prodanca şi-a dat din nou chiloţii jos, la 11 ani de când a pozat în Playboy

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net