Sânzi s-a întors la cea mai veche meserie a ei! Din ce face bani acum!

22 noiembrie 2016
simeon stalpnicul png
Sânziana este topită după micuța Izabela, care pe 7 ianuarie va împlini un anișor

Îndeletnicirile din trecut au revenit în viața Sânzianei Buruiană (32 de ani), acum soție la casa ei și mămica unei fetițe superbe, care pe 7 ianuarie va împlini un anișor.

A stat pe tușă o vreme îndelungată, după ce în televiziune n-a mai prins nici un contract avantajos. Pe vremuri, a prezentat emisiuni interactive, a fost reporter monden pentru Dezbracatu’, la Cronica Cârcotașilor, dar și pentru “‘Neața cu Răzvan și Dani” (Antena 1), a fost asistenta Adrianei Bahmuteanu, la Kanal D. 

Iată însă că pentru Sânziana Buruiană norocul a sărit de unde nu s-a așteptat. De puțin timp, ea realizează la Național TV rubrica “Bijuterii TV”, o emisiune gen teleshopping, în cadrul căreia prezintă și promovează diverse accesorii. Cu debitul verbal cu care ne-a obișnuit, Sânziana îi convinge pe telespectatori să sune și să cumpere bijuteriile prezentate. Blondina mizează din nou pe decolteu, așa cum făcea și în 2009, când lucra la emisiuni interactive în Ungaria. Puțini își mai amintesc că, în 2009, la începuturile ei în showbiz, Sânzi făcea bani la celebrele emisiuni “Sunați și câștigați”, filmate în Ungaria.

“La început am avut două emisiuni pe zi, apoi, trei. Muncesc și noaptea, dar nu mă plâng, pentru că am cazarea asigurată și reușesc să economisesc jumătate din ce câștig”, ne declara Sânziana la vremea aceea. 

simeon stalpnicul png
Așa se prezintă Sânzi la emisiunea de la Național TV: cu sânii imenși la vedere și cu codițe de păpușă Barbie

A gafat și a spus “sex unisex”

Acum, la Național TV, blondina mizează pe aceleași atuuri: decolteul generos, buclele blonde și debitul verbal, care uneori mai mult o încurcă decât o ajută. “Nu stați pe gânduri, este un sex unisex”, a scăpat Sânzi porumbelul, într-o ediție recentă, dorind să spună de fapt “set unisex”. 

simeon stalpnicul png
Click! a scris despre prima meserie a Sânzianei Buruiană
cub bianca dragusanu gabi badalau animat gif
BeFunky collage (19) jpg
anca turcasiu jpg
BeFunky collage (18) jpg
bianca dragusanu gabi badalau jpeg
dorian popa cu un pahar de sampanie in mana jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image png
image png
Dana Rogoz fiica jpg
BeFunky collage (22) jpg
1 julia fox jpg jpeg
bobonete jpg