Sânziana Buruiană este în doliu. Tatăl ei a decedat

image
Tatăl Sânzianei Buruiană a decedat

Sânziana Buruiană trece prin clipe dificile de când a aflat că tatăl ei s-a stins din viață. Deși dăduse semne că și-ar reveni, după ce a fost spitalizat mai mult timp, iată că acum, tatăl fostei asistente tv a pierdut lupta cu moartea.

Tatăl Sânzianei Buruiană a fost internat mai mult timp în spitale, iar pe 17 august acesta ieșise din comă și începuse să respire singur. Sânziana Buruiană a trecut prin clipe foarte dificile în această perioadă, însă a sperat la cel mai bine, mai ales că dădea semne că-și revine.

Sânziana Buruiană a fost alături de tatăl ei în toată această perioadă grea și a sperat până în ultimul moment că nu va deceda, potrivit spynews.ro.

"De trei luni încerc să-i dau energie, îl vizitez în fiecare zi şi încerc să-i dau putere să lupte în continuare pentru că a suferit o operaţie foarte grea pe cord. Acum, are leziuni neurologSice destul de mari. În acest moment, eu şi mama căutăm o clinică unde să fie şi în siguranţă. Încă se află în secţia de terapie intensivă şi până nu găsim soluţia cea mai bună, nu putem evolua. Doctorii îl îngrijesc, dar cu timpul, dacă stai în pat, muşchii se atrofiază. Trebuie să facă neaparat o recuperare, ori aici, ori în afară. Din păcate, sunt doar eu cu mama în această luptă. Colegii tatei nu s-au implicat şi sunt dezamăgită şi ne rugăm la Dumnzeu să-i dea o şansă şi să-şi revină (...) A ieşit din comă, este treaz, respiră singur, dar încă este hrănit artificial", a declarat Sânziana Buruiană la Antena Stars.

cub anamaria prodan animat gif
image png
Simona Halep, Instagram jpg
cub armin nicoară png
Regina Elisabeta a II a și Printul Philip profimedia 0606103055 jpg
cub anamaria prodan divorț png
FotoJet (4) jpg
cub alina sorescu png
mae news.ro
Lacrimarium, vasul funerar descoperit la Târgoviște. FOTO: Florin Petrică
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
bianca dragusanu png
cub anamaria prodan divorț png
cub zannidache png
Sylvester Stallone și Jennifer Flavin FOTO EPA-EFE
FotoJet jpg