Sara, fiica stilistei Adina Buzatu, singură de ziua ei. Cum a ajuns în această situație

Ultima actualizare:

    Fiica Adinei Buzatu și-a petrecut ziua de naștere departe de casăFoto: Arhivă personală
Fiica Adinei Buzatu și-a petrecut ziua de naștere departe de casăFoto: Arhivă personală

Adina Buzatu și fiica sa, Sara, au devenit „victime” ale măsurilor europene de carantină Covid 19, astfel că tânăra a fost nevoită să își serbeze ziua de naștere fără mama ei.

Sara, fiica Adinei Buzatu, și-a aniversat ziua de naștere într-un mod cu totul atipic. Aflată la studii în Marea Britanie, unde urmează un master, fiica stilistei s-a văzut nevoită să-și petreacă aniversarea departe de mama și toți cei dragi.

Foarte apropiate și nedespărțite când se află în aceeași țară, mama și fiica își făcuseră planuri speciale pentru ziua de 6 octombrie, când stilista ar fi trebuit să se afle în Anglia.

Dar cum numărul îmbolnăvirii cu COVID crește și măsurile de carantinare din România și Anglia sunt stricte, disctracția a fost amânată și plecarea anulată.

Sara se află la studii în Marea Britanie
Sara se află la studii în Marea Britanie

Adina Buzatu, departe de fiica ei de ziua de naștere a acesteia

După cum se știe, Aglia se află în zona roșie și persoanele care trec granița intră automat în carantină de 14 zile. La fel se întâmplă și la revenirea în țară, în cazul celor care se întorc din Regatul Unit.  

Decizia renunțării la sejur a fost luată de stilistă. Oricât de mult și-ar fi dorit să fie alături de fiica sa, afacerista nu și-a putut lăsa afacerile în voia sorții și nici clienții „în aer”, cei care o vizitează zilnic la magazin.

„Acum, mai mult ca niciodată, clienții au nevoie de mine. Mulți dintre ei nu sunt siguri dacă își pot organiza evenimentele și ajung să se pregătească în ultimul moment.

Ei iau decizii rapide și își achiziționează ținutele cu o zi înaintea ceremoniilor. A trebuit să renunț la a fi alături de Sara de ziua ei din cauza carantinei pe care aș fi riscat să o țin și la dus și la întors.

Ziua Sarei a început cu multă încărcătură emoțională. Mi-aș fi dorit să o strâng la piept și să fiu cu ea, așa ca în fiecare an.

Spre după-amiază însă, am luat tort și șampanie și am sărbătorit-o la magazin, în absență, în timp ce ea se afla la 2.500 kilometri depărtare.

Am suflat prin mască în tortul ei, i-am cântat și i-am trimis video ca să îi înveselim ziua. Vom organiza o petrecere mare după ce va trece pericolul COVID”, a declarat Adina Buzatu.

image
image
image
image
image
image
Delia jpeg
5 denisa tanase mircea branzei afaceri imobiliare de milioane in dubai 2 jpg jpeg
cub sensy png
Kate Middleton profimedia 0762516993 jpg
banner Ilinca Obădescu gif
banner miron cozma png