Sărbătoarea de Paște în familiile vedetelor. La mare, la munte, la bunici și la socri

1 mai 2021
image
Oana Radu speră să nu poftească maxim la cozonac

Anul acesta, Paştele şi ziua de 1 Mai ne-au adus o minivacanţă, aşa că vedetele noastre şi-au făcut o mulţime de planuri. Click! a aflat cum vor petrecere sărbătorile pascale câteva dintre vedetele autohtone!

Iuliana Tudor şi duce fiul la spovedit 

image
Iuliana Tudor, Paşte cu familia la Băicoi

Ca de obicei, vedeta TVR  Iuliana Tudor a ales să petreacă Sărbătoarea Pascală alături de familie, în Băicoi, Prahova, la părinţi. „Sunt bucuroasă şi emoţionată, pentru că finalul postului Sfintelor Paşti aduce o premieră în familia noastră – este anul în care Tudor va înţelege exact ce înseamnă Taina Spovedaniei, care este rostul mărturisirii în faţa lui Dumnezeu”, declară Iuliana Tudor, considerând că fiul ei este îndeajuns de mare pentru a primi Sfânta Împărtăşanie după toate rânduielile bisericeşti. 

Cristi Brancu, cu familia, la mare

image
Cristi Brancu, alături de familie

Cristi Brancu, prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP, de la Prima TV, pleacă de Paşte la mare, cu familia.“Respectăm reguli, dar vrem să respirăm, să vedem cerul şi marea. Plecăm la apartamentul nostru de la Mamaia, de pe malul lacului, şi ne bucurăm de aer şi de libertate, de Lumina Învierii şi de toate desfătările Paştelui. Vopsim ouă, căutam cadourile Iepuraşului, pentru că sunt ascunse undeva pe plajă, şi ne încărcăm bateriile pentru noi ediţii Exclusiv VIP şi noi provocări ale Oanei pentru femeile care caută frumuseţea pielii. E primul Paşte la mare, ne vom bucura din plin de el.”

Anca Serea vrea la picnic 

image
Anca Serea speră la un picnic în curte, de Paşte

Anca Serea va petrece şi ea alături de familia sa frumoasă şi numeroasă: “Petrecem în familie, ca de fiecare dată. De data asta nu plecăm nicăieri ci pur şi simplu vrem să avem sărbători liniştite, acasă. Vom face şi picnic, dacă vremea ne ajută şi nu ne vor lipsi bunătăţile de pe masă”, a declarat Anca Serea pentru Click.

Ioana Maria Moldovan se răsfaţă cu cozonaci ungureşti

Ioana Maria Moldovan, prezentatoarea Focus de la ora 22.00, îşi va petrece Paştele la Târgu Mureş, alături de familie. “Deşi am de aproape 17 ani buletin de Bucureşti, sărbătorile le petrec mereu acasă în Ardeal. DE trei ani însă le simt altfel, le retrăiesc prin ochii minunii mele, Andrei. Aşadar o să fim la Târgu Mureş şi vom petrece Paştele în familie. Mama ne va răsfaţă cu cozonaci ungureşti, prăjituri, miel şi drob de miel. Nu va lipsi tradiţionalul concurs de spart ouă roşii, pe care musai îl câştigă Andrei”, spune vedeta.

Edward Sanda descoperă pască sărată 

image
Edward Sanda petrece sărbătorile în compania viitoarei sale soţii, Cleopatra

Edward Sanda respectă şi de Paşte tradiţia inaugurată anul trecut, de Crăciun: dubla sărbătoare, şi în Republica Moldova, alături de iubita şi viitoarea sa soţie, Cleopatra Stratan, dar şi la Bucureşti. „Voi începe la Chişinău, alături de a doua mea familie şi apoi, eu şi Cleopatra ne vom întoarce împreună la Bucureşti şi vom sărbători încă o dată, şi cu ai mei!”, spune artistul care abia aşteaptă să încerce şi o specialitate locală, în premieră pentru el: pasca sărată.

Oana Radu face Paştele la Craiova!

Oana Radu va petrece sărbătorile pascale împreună cu soţul ei, Cătălin, la Craiova. Artista îşi va vizita mama şi bunica, apoi va merge şi la socrii, la părinţii soţului ei. “Mergem la Craiova, de Paşte, fac sărbătorile cu mama şi cu bunica, apoi cu părinţii lui Cătălin. O să mănânc de toate dar cel mai probabil o să am o limită, asta în cazul în care mă voi putea abţine. Acum sunt undeva la 60-62 de kg. Mai puţin de 60 de kilograme nu am avut niciodată, de când am slăbit”, a declarat, exclusiv pentru Click!, Oana Radu. 

Irina Gologan îşi vede părinţii după un an!

image
Irina Gologan abia aşteaptă să îşi revadă părinţii

Irina Gologan, prezentatoarea Focus la prima oră, de luni până joi, între orele 7.00 - 10.00, îşi vizitează părinţii  de Paşte, după un an! “După aproape un an, mergem în vizită la ai mei, în Piatra Neamţ. Avem curte, suntem toţi vaccinaţi, aşa că ne aşteaptă un week-end relaxant şi plin de emoţiile revederii! Mai greu va fi drumul pentru că suntem o familie numeroasă: doi părinţi, doi copii şi doi căţei!”

anamaria prodan laurentiu reghecampf jpg
printul nicolae romania crop jpg
printesa charlene png
dana rogoz (1) jpg
iulia parlea3 jpg
BeFunky collage (5) jpg
2 mirabela dauer pensie 4 jpg jpeg
fruit 4416500 1920 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
depeche mode getty (4) jpg
kevin spacey gettyimages 687734476 jpeg
alina eremia nas jpeg
cub elena gheorghe png
2 mirabela dauer pensie 4 jpg jpeg
ray liotta gettyimages 471178756 jpg jpeg