Sărbători triste pentru Catrinel Sandu, în SUA

simeon stalpnicul png
Catrinel Sandu, alături de fiicele ei, Sara şi Lara

Dacă de Crăciun a avut părinţii cu ea, în Florida, iată că Paştele o va prinde pe Catrinel Sandu singură. După cum se ştie, se află în plin divorţ cu Gabi Trifu, iar fostul tenisman s-a mutat de o bună perioadă de timp la amantă. Catrinel va ciocni ouă roşii doar cu fiicele ei, Sara (8 ani) şi Lara (5 ani), dar vor veni la masă şi câteva prietene bune.

De mai bine de zece ani, de când s-a stabilit în Statele Unite ale Americii, mai exact în Florida, Catrinel Sandu (41 de ani) a petrecut sărbătorile acolo şi nu a uitat de tradiţiile româneşti. Ba, din contră, a reuşit să le dea şi mai mult farmec şi să le urmeze cu sfinţenie, pas cu pas, astfel încât fetiţele ei să se bucure la fel cum făcea şi ea atunci când era de vârsta lor. Iată că de ceva timp, fosta “bebeluşă” de la “Cronica Cârcotaşilor” (Prima TV) nu mai este atât de veselă, iar motivul este lesne de înţeles.

simeon stalpnicul png
Gabriel Trifu

Se află în plin proces de divorţ cu soţul ei, Gabi Trifu (42 de ani), căci, aşa cum Click! v-a anunţat, în exclusivitate, acesta are o viaţă dublă de mai bine de trei ani, alături de o americancă. S-a mutat din casa conjugală, o vilă superbă de 465.000 de dolari, în Bradenton, la doi paşi de Oceanul Atlantic, pe care au achiziţionat-o în 2011. Catrinel a anunţat separarea de Trifu la începutul lui 2018, aşa că anul trecut, de Paşte, a mascat bine supărarea şi a pus poze pe Facebook, ciocnind ouă roşii pe marginea piscinei. Zâmbetul din poze nu dădea de bănuit că trece printr-o mare supărare, iar Catrinel este de felicitat pentru modul în care a reuşit să-şi ţină fetele departe de această dramă. Iată că şi anul acesta se va repeta povestea.

simeon stalpnicul png
Anul trecut, ciocnea ouă pe marginea piscinei, în Florida

Părinţii fostei “bebeluşe” nu-i pot fi alături, aşa cum s-a întâmplat de Crăciun. „Catrinel este o femeie puternică şi optimistă. Se descurcă foarte bine şi singură, însă e adevărat că nu e prea plăcut să nu îi ai alături, de Sărbători, pe oamenii care contează, din familia ta. Catrinel este înconjurată de foarte mulţi oameni buni şi frumoşi, aşadar se va descurca şi acum, la fel cum a făcut-o şi în anii trecuţi”, au declarat, pentru Click!, surse din anturajul ei. În ciuda problemelor pe care le întâmpină în viaţa personală, ea încearcă să-şi focuseze atenţia pe profesie. După cum se ştie, Catrinel este profesoară de balet, iar peste câteva luni copiii pe care-i antrenează vor participa la un concurs extrem de important, care le poate aduce medalii, iar profesoarei lor, popularitate şi o treaptă mai sus în carieră. În iunie, vedeta va părăsi America, căci pe timpul verii stă doar în ţara natală, România. 

Şi Marcel Toader este răscolit de amintiri după divorţul de Maria

simeon stalpnicul png
Marcel Toader a locuit cu Maria în apartamentul de pe Brezoianu

În ianuarie 2018 a divorţat la notar de Maria Constantin (31 de ani), femeia cu care a stat 4 ani sub acelaşi acoperiş, însă iată că sfintele sărbători de Paşte îl prind nostalgic pe Marcel Toader (55 de ani). Contactat de Click!, omul de afaceri ne-a spus că, uneori, apartamentul în care locuiește îi trezeşte amintiri. Asta pentru că acolo a stat alături de Maria. “Momentan nu există o femeie în viața mea, nici nu vreau să aud acum de asta, nu îmi mai doresc să fac greșeli. Nu am schimbat nici mobilierul din casă. Uneori mă răscolesc amintiri, e și normal, pentru că stau de 14 ani ani aici. De Paște o să plec la Constanța, la mama”, ne-a declarat Marcel Toader.

transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet jpg
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
Alexandra Starr. SURSA FOTO: Instagram
Alec Baldwin are acum opt copii jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Phoebe Lee Matthew a fost mușcată de o „văduvă falsă” jpg
Mihailo Dianov avea o mână grav rănită atunci când a fost capturat jpg
Referendum in zonele ocupate de rusi in Ucraina FOTO Profimedia (2) jpg
Istoric Dorin Stănescu   FOTO Adevărul JPG
image
image
image
image
Anamaria Prodan jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Alexandra Starr. SURSA FOTO: Instagram
FotoJet jpg
Alec Baldwin are acum opt copii jpg
FotoJet (4) jpg