╚śarmantul Mitic─â Popescu a ├«mplinit 85 de ani: "├Äi mul╚Ťumesc lui Dumnezeu pentru tot"

30 noiembrie 2021
image
Mitică Popescu e născut de Sfântul Andrei

Blajin, cu voce inconfundabil─â ╚Öi cu ╚Öarmul lui special, a╚Öa l-am putea descrie pe Mitic─â Popescu. Actorul a ├«mplinit ast─âzi 85 de ani, dar are aceea╚Öi verv─â ╚Öi poft─â de via╚Ť─â ca ├«n tinere╚Ťe. A petrecut ├«n avans, duminic─â, ├«nconjurat de prietenii s─âi.

Cine nu-l ╚Ötie pe Comisarul Muntean sau pe Coco╚Öil─â, roluri interpretate magistral de celebrul ╚Öi inconfundabilul actor Mitic─â Popescu?! Cel care ├«n ├«ncheierea emisiunii "D'ale lui Mitic─â", de pe TVR2, ne saluta cu "S─â fi╚Ťi de╚Ötep╚Ťi ╚Öi f─âr─â fric─â. Eu v─â salut! Mitic─â!" 

Elegant ╚Öi distins, Mitic─â Popescu a prezentat vreme de 21 de ani celebra emisiune, iar pe scena teatrului a ap─ârut aproape 45 de ani. Azi a ├«mplinit 85 de ani, de╚Öi ├«n buletin figureaz─â ca fiind n─âscut pe 2 decembrie. Nu conteaz─â trei zile ├«n plus sau ├«n minus, cert este c─â maestrul are o energie molipsitoare. 

Mitic─â Popescu e un munte de energie

Cutreier─â parcul Her─âstr─âu, la pas, merge cu autobuzul ╚Öi st─â de vorb─â cu fanii. Unde mai pui c─â, la finalul verii, cu ocazia un flash mob organizat pe Calea Victoriei, a ar─âtat o lec╚Ťie de voie bun─â, pe ritmuri machedone╚Öti. A dansat magistral, ├«n admira╚Ťia tinerilor care s-au prins ├«n hor─â cu el. De ziua lui, celebrul ╚Öi talentatul Mitic─â Popescu ne-a spus cum a petrecut.

image

"Eu m-am serbat mai devreme, pentru c─â am auzit c─â o s─â fie frig de ziua mea. Am ascultat vremea la televizor ╚Öi se anun╚Ťa c─â va fi rece azi, de Sf├óntul Andrei. A╚Öa c─â duminic─â am invitat c├ó╚Ťiva prieteni pe la mine, majoritatea cucoane, c─â mai glumesc prietenii mei ╚Öi-mi zic: "ce faci, m─âi, iar ai invitat haremul?!" (r├óde). Ce s─â v─â spun, dragilor, la v├órsta mea m─â simt bine, Slav─â lui Dumnezeu. Dup─â aproape 45 de ani de munc─â, cum a╚Ö putea s─â m─â simt? Am primit foarte multe telefoane, ur─âri, ceea ce m─â bucur─â mult, am iubit oamenii ╚Öi ei m─â iubesc pe mine. N-am f─âcut la nimeni r─âu, n-am vorbit pe nimeni de r─âu. ├Än via╚Ťa mea mi-am v─âzut de treab─â ╚Öi nu am avut suflet r─âu. ├Ämi doresc s─â fim s─ân─âto╚Öi, s─â fim lini╚Öti╚Ťi, s─â sc─âp─âm de cele rele care se anun╚Ť─â. ╚śi, dac─â s-o putea, s─â m─â rev─âd cu cei dragi, publicul meu", a povestit cu nostalgie maestrul scenei, Mitic─â Popescu. Este n─âscut de Sf├óntul Andrei, dar ├«n buletin este trecut pe data de 2 decembrie. 

Mitică Popescu e născut de Sfântul Andrei, dar în buletin apare pe 2 decembrie

"Mama mi-a spus c─â m-am n─âscut de Sf├óntul Andrei, ├«ns─â tata a fost la prim─ârie s─â m─â declare pe data de 2 decembrie. Probabil c─â era ╚Öi el bucuros c─â are un fl─âc─âu ╚Öi o fi petrecut cu vreun prieten (n.r. actorul r├óde). ╚śti╚Ťi cum erau pe vremurile acelea, iernile foarte grele ╚Öi nu puteai ajunge s─â declari copilul ├«n acte mai repede. ╚śi regretata mea so╚Ťie la fel, a fost declarat─â mai t├órziu de c─âtre p─ârin╚Ťi. Ea ├«mi povestea c─â s-a n─âscut ├«n noaptea de 21 spre 22 noiembrie c├ónd se schimbau zodiile, dar ├«n zilele acelea a fost un viscol ╚Öi o iarn─â at├ót de grea ├«n satul H─âuli╚Öca, din Vrancea, c─â abia pe data de 10 decembrie a ajuns la prim─ârie", ne-a mai povestit maestrul Mitic─â Popescu.

mihai rait dorel din las fierbiti are o sotie superba cum arata si cat de frumoasa este ana maria size19 jpg
1 vladimir putin coronavirus 1 jpg jpeg
kate middleton jpg jpeg
1 o femeie la laptop jpg jpeg
retete cartofi png
BeFunky collage (6) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
popescu si banica jpeg
claudia patrascanu gabi badalau jpeg
cub maria constantin animat gif
Kourtney Kardashian și Travis Barker s au căsătorit (10) jpg
1 megan fox si machine gun kelly jpg jpeg
radu palanita invitat special in finala de la romanii au talent sezonul 11 abia astept sa ne revedem size24 jpg