Șarmantul Mitică Popescu a împlinit 85 de ani: "Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot"

Ultima actualizare:

    Mitică Popescu e născut de Sfântul Andrei
Mitică Popescu e născut de Sfântul Andrei

Blajin, cu voce inconfundabilă și cu șarmul lui special, așa l-am putea descrie pe Mitică Popescu. Actorul a împlinit astăzi 85 de ani, dar are aceeași vervă și poftă de viață ca în tinerețe. A petrecut în avans, duminică, înconjurat de prietenii săi.

Cine nu-l știe pe Comisarul Muntean sau pe Cocoșilă, roluri interpretate magistral de celebrul și inconfundabilul actor Mitică Popescu?! Cel care în încheierea emisiunii "D'ale lui Mitică", de pe TVR2, ne saluta cu "Să fiți deștepți și fără frică. Eu vă salut! Mitică!" 

Elegant și distins, Mitică Popescu a prezentat vreme de 21 de ani celebra emisiune, iar pe scena teatrului a apărut aproape 45 de ani. Azi a împlinit 85 de ani, deși în buletin figurează ca fiind născut pe 2 decembrie. Nu contează trei zile în plus sau în minus, cert este că maestrul are o energie molipsitoare. 

Mitică Popescu e un munte de energie

Cutreieră parcul Herăstrău, la pas, merge cu autobuzul și stă de vorbă cu fanii. Unde mai pui că, la finalul verii, cu ocazia un flash mob organizat pe Calea Victoriei, a arătat o lecție de voie bună, pe ritmuri machedonești. A dansat magistral, în admirația tinerilor care s-au prins în horă cu el. De ziua lui, celebrul și talentatul Mitică Popescu ne-a spus cum a petrecut.

"Eu m-am serbat mai devreme, pentru că am auzit că o să fie frig de ziua mea. Am ascultat vremea la televizor și se anunța că va fi rece azi, de Sfântul Andrei. Așa că duminică am invitat câțiva prieteni pe la mine, majoritatea cucoane, că mai glumesc prietenii mei și-mi zic: "ce faci, măi, iar ai invitat haremul?!" (râde). Ce să vă spun, dragilor, la vârsta mea mă simt bine, Slavă lui Dumnezeu. După aproape 45 de ani de muncă, cum aș putea să mă simt? Am primit foarte multe telefoane, urări, ceea ce mă bucură mult, am iubit oamenii și ei mă iubesc pe mine. N-am făcut la nimeni rău, n-am vorbit pe nimeni de rău. În viața mea mi-am văzut de treabă și nu am avut suflet rău. Îmi doresc să fim sănătoși, să fim liniștiți, să scăpăm de cele rele care se anunță. Și, dacă s-o putea, să mă revăd cu cei dragi, publicul meu", a povestit cu nostalgie maestrul scenei, Mitică Popescu. Este născut de Sfântul Andrei, dar în buletin este trecut pe data de 2 decembrie. 

Mitică Popescu e născut de Sfântul Andrei, dar în buletin apare pe 2 decembrie

"Mama mi-a spus că m-am născut de Sfântul Andrei, însă tata a fost la primărie să mă declare pe data de 2 decembrie. Probabil că era și el bucuros că are un flăcău și o fi petrecut cu vreun prieten (n.r. actorul râde). Știți cum erau pe vremurile acelea, iernile foarte grele și nu puteai ajunge să declari copilul în acte mai repede. Și regretata mea soție la fel, a fost declarată mai târziu de către părinți. Ea îmi povestea că s-a născut în noaptea de 21 spre 22 noiembrie când se schimbau zodiile, dar în zilele acelea a fost un viscol și o iarnă atât de grea în satul Hăulișca, din Vrancea, că abia pe data de 10 decembrie a ajuns la primărie", ne-a mai povestit maestrul Mitică Popescu.

image
image
image
image
image
image
diego maradona daniela mori jpg
gheboasa instagram png
actrita irina gardescu jpg
cub andreea balan png
Andreea Bălan și Victor Cornea formează un cuplu de câteva luni Instagram
banner theo rose png
banner mihai albu png
cub madalina ghenea png
image
actualitate.net
image
actualitate.net