Scandal acasă la Marijuana! Fostul soț l-a amenințat cu bătaia pe actualul concubin și a vandalizat casa


    Dana Marijuana
Dana Marijuana

Dana Marijuana (41 de ani) are probleme cu fostul soț, Sebastian Calu. Deși fosta vedetă a muzicii de cartier și-a refăcut viața și are un nou iubit, fostul soț încă îi mai face zile grele. Recent, acesta a avut un scandal de proporții cu actualul iubit al Marijuanei. Tatăl copilului solistei a venit acasă la vedetă și nu numai că a trecut la amenințări, dar i-a și vandalizat locuința.

Scandalul ar fi pornit de la îndemnul actualului iubit al vedetei ca fostul soț să ajute și el cu bani la creșterea și educarea copilului pe care-l au împreună. De aici a ieșit un iureș total și s-a ajuns la  cuvinte dure și amenințări. Fostul soț, înfuriat, a atentat apoi și la bunurile cântăreței. Acesta a distrus sub ochii vedetei un scaun în valoare de 100 de lei, dând cu el de pământ.


    Scaunul distrus. Poza este publicată de Marijuana pe Facebook
Scaunul distrus. Poza este publicată de Marijuana pe Facebook

Dana Marijuana, mesaj îngrijorător pe Facebook

Cântăreața a publicat pe pagina sa de Facebook, un mesaj îngrijorător, dar și o fotografie cu paguba produsă de fostul ei soț în criza de nervi pe care a făcut-o chiar în casa ei. ”A venit acasă fostul meu soț ca să vorbească cu concubinul meu, l-a și amenințat pe cel mai bun prieten al meu cu pumnul și mi-a făcut o pagubă de 100 de lei. În afară de asta, la rugămintea concubinului să-i aducă totuși ceva la copil, căci, în rest, de când am divorțat nu i-a adus nimic copilului ca bani, iar când vorbesc de bani, vorbesc de el personal, ca iubire față de copilul lui. Nu vreau să fiu o victimă într-o poveste veche a comunismului, eu încă mai cred că suntem democrați”, a scris Dana Marijuana, pe Facebook.


    Actualul iubit al Daneifoto: arhivă personală
Actualul iubit al Daneifoto: arhivă personală

Dana Marijuana, criză financiară din cauza pandemiei

Dana Coteanu, pe numele de scenă Dana Mariujana, a cunoscut celebritatea în anii ’90 și s-a remarcat ca fiind „cea mai fidelă fată de cartier”. Marijuana nu s-a ferit să recunoască faptul că în adolescență a avut probleme serioase din cauza consumului de substanţe ilegale. Vedeta a fost chiar internată la Spitalul Obregia, căci apropiații credeau că se va sinucide. Acum, la 41 de ani, Marijuana a scăpat de viciile din trecut. În anul 2015, ea a divorţat de Sebastian Calu, bărbatul cu care are o fetiţă, și pe care l-a acuzat că bea prea mult şi devenea violent după ce consuma alcool.


    Dana și Sebastian s-au căsătorit în 2012 și au divorțat în 2015
Dana și Sebastian s-au căsătorit în 2012 și au divorțat în 2015

După divorț însă, ea și-a refăcut viața, are acum un nou iubit, alături de care își crește cele două fetițe, Iris, în vârstă de 7 anişori, și Alesia, în vârstă de 15 ani. Pandemia însă i-a lăsat săraci, drept pentru care vedeta a cerut ajutor de la Stat. „Pandemia ne-a afectat nu numai pe noi, pe toată lumea. Acum afacerile nu mai merg, lumea trebuie să se reorienteze. Pentru artiști este mult mai greu. Se dau niște bani de la stat. Am introdus și eu actele, sper să iau niște bănuți care să ne ajute să supraviețuim”, ne-a declarat solista.

Citește și:

Dana Marijuana divorţează: "Sebastian se îmbăta şi devenea violent"

Dana Marijuana: «La 18 ani am consumat heroină cu iubitul meu»

femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
Faimosii Survivor Romania joc imunitate Foto Pro TV jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cosmin selesiB jpg
miri nunta jpeg
Farul CSU Craiova, Sportpictures jpg
Icoana Basilica ro webp
image
image
image
image
image
image
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cosmin selesiB jpg
Kim Petras Sam Smith la Grammy 2023 profimedia 0754344361 jpg
cub bianca rus png
cub cristina cioran png