Scandal, bătaie şi poliţie la funeraliile Marioarei Zăvoranu

Ultima actualizare:

    Doar echipajele de poliţie au reuşit  să ţină situaţia sub controlFoto: Roberto Sălceanu
Doar echipajele de poliţie au reuşit să ţină situaţia sub controlFoto: Roberto Sălceanu

Marioara Zăvoranu a trăit şi a murit în scandal. La fel a fost şi duminică (19 aprilie) la Cimitirul ”Eternitatea”, când Oana Zăvoranu ar fi trebuit să-şi îngroape mama. Oamenii s-au îmbrâncit să intre înăuntru, s-au spart porţile, s-a dat cu spray lacrimogen şi a fost nevoie de intervenţia poliţiştilor.

Scene de-a dreptul halucinante la înmormântarea Marioarei Zăvoranu!

Femeile venite la mormintele rudelor  au fost împiedicate să intre
Femeile venite la mormintele rudelor au fost împiedicate să intre

Rudele acesteia, mulţi gură-cască, unii în speranţa că vor primi ceva de pomană, dar şi oameni care au venit să aprindă o lumânare la mormântul celor dragi au făcut-o în toate felurile pe Oana Zăvoranu duminică, când ar fi trebuit să-şi înmormânteze mama. “Querida” a cerut ca “Eternitatea” să fie închis timp de două zile, astfel că accesul a fost limitat inclusiv celor care au aici persoane îngropate.

Ambulanţa a fost chemată  pentru o victimă a altercaţiilor
Ambulanţa a fost chemată pentru o victimă a altercaţiilor

Supăraţi că au stat ore întregi în faţa porţilor, oamenii şi-au vărsat nervii pe Oana, pe care au făcut-o cu ou şi oţet. “La puşcărie cu Oana! Să-i fie ruşine! O drogată!”, acestea au fost cuvintele de pe buzele oamenilor care s-au aflat duminică în faţa Cimitirului “Eternitatea”. Nici rudele Oanei nu s-au abţinut şi i-au adus mai multe injurii brunetei.

După ce, sâmbătă, mama Marioarei Zăvoranu a fost ţinută în faţa cimitirului, când a vrut să intre cu o coroană la fiica ei, duminică, printre cei care au venit să-i aducă acesteia un omagiu s-a numărat şi sora mamei Marioarei.

Marioara Zăvoranu
Marioara Zăvoranu

Femeia a ocărât-o pe Oana. “Aşa vrea Oana! Nu vedeţi care e procedura? Ne ţine ca nişte animale la poartă! Ruşine să îi fie! Scârbă ordinară! Drogata! Este o drogată, ştie toată lumea! Moarta este nepoata mea. Nu pot să tac, şi-a bătut joc de mama sa”, a spus, extrem de supărată, mătuşa Marioarei Zăvoranu.

Doar Gigicu, fratele Marioarei, care a venit cu o coroană imensă, a fost lăsat să intre, cu toate că Oana spusese, iniţial, că nu îi va permite să participe la funeralii. La un moment dat, situaţia a scăpat de sub control, iar oamenii au forţat intrarea, când a intrat o maşină. Însă bodygurzii s-au mobilizat în forţă, au împins înapoi mulţimea care încerca să intre pe poarta cimitirului şi au dat cu spray lacrimogen.


    Ambulanţa a fost chemată  pentru o victimă a altercaţiilorFoto: Roberto Sălceanu
Ambulanţa a fost chemată pentru o victimă a altercaţiilorFoto: Roberto Sălceanu

În nebunia creată, mai multe persoane au fost îmbrâncite, iar o femeie, căreia i s-a făcut rău, după ce bodyguarzii i-au prins mâna între porţi, a avut nevoie de îngrijiri. Abia la apariţia poliţiştilor s-au mai calmat spiritele. O maşină de salvare, una de pompieri şi nu mai puţin de 7 echipaje de poliţie s-au aflat ieri la Cimitirul “Eternitatea”.

Supăraţi, unii oameni au plecat fiindcă nu au primit de pomană, alţii, care nu au reuşit să intre, au trimis coroanele peste gard. Enervată de incidentele de la cimitir, Oana a anunţat că amână înmormântarea mamei sale pentru marţi. Într-un final, la ora 17.30, Zăvoranca a părăsit vila din Andrei Mureşanu şi s-a dus spre cimitir pentru a-şi îngropa mama.

Marioara a murit din cauza rinichilor


    Marioara Zăvoranu
Marioara Zăvoranu

Marioara Zăvoranu (66 de ani) a murit vineri dimineaţă, în jurul orei 09.30, la Institutul Fundeni din Bucureşti.„Doamna Zăvoranu fusese diagnosticată cu: insuficienţă renală cronică decompensată (se afla în program de hemodializă cronică din august 2014); diabet zaharat insulinonecesitant; boală coronariană ischemică cu sechele de infarct miocardic; accident vascular cerebral sechelar; pionefroză dreaptă; stare septică severă. În ciuda tratamentului administrat, răspunsul a fost nefavorabil”, au declarat reprezentanţii Institutului Fundeni. La rândul său, prof. dr. Ioanel Sinescu, medicul care a avut-o în grijă pe Marioara Zăvoranu, a declarat că aceasta „era ventilată mecanic şi se afla la Terapie intensivă”.

image
image
image
image
image
image
cub mircea bravo png
jessica simpson getty jpg
banner Giulia Nahmany png
banner shelly png
Carla’s Dreams jpg
Denisa si Flick 2 jpeg
banner damian drăghici png
banner andreea balan png