SCANDAL: „Ca bucătar, chef Florin Dumitrescu era subMEDIOCRU”

image
Horia Constantinescu este patronul restaurantului „Bonton”

Horia Constantinescu, fostul șef al lui Florin Dumitrescu (27 de ani), îl face praf pe celebrul bucătar de la „Hell’s Kitchen”. „Pletosul cu limbaj și atitudine de caid, parcă Florin, a lucrat și pe la noi, la Bonton, cu ani în urmă, ca bucătar era submediocru”, spune cel care i-a fost pe vremuri șef.

“Mă uit la emisiunea «Hell’s Kitchen» de la Antena 1 şi mă întreb: asta este selecţie de bucătari? Făcută de cine? Pletosul cu limbaj şi atitudine de caid (n.r. - tiran), parcă Florin, a lucrat şi pe la noi, cu ani în urmă, iar ca bucătar era submediocru. A lucrat şi în alte restaurante conduse de cunoscuţi de-ai noştri, acelaşi rezultat”, a postat ieri, pe Facebook, Horia Constantinescu, acţionar al clubului Bonton Palace şi cel care i-a fost şef lui Florin la început de carieră.

Contactat de Click!, afaceristul şi-a păstrat opinia, ba chiar ne-a detaliat cum a ajuns să-l dea afară pe chef Florin Dumitrescu după numai o lună de muncă. “În ultimii 10 ani, el a schimbat 30 de cârciumi. Eu l-am angajat ca ajutor de bucătar în urmă cu vreo 8 ani. L-am dat afară pentru că nu ştia bucătărie, nu are prea mari legături cu zona asta. Eu m-am întâlnit cu el pe stradă, avea plete. M-a întrebat dacă îl mai recunosc, fiindcă la mine în bucătărie nu a lucrat cu plete. I-am cerut să se tundă, pentru că eu dacă găsesc un fir de păr în mâncare, e jale!”, a spus Horia Constantinescu, despre unul dintre cei mai îndrăgiți bucătari ai momentului din România, Florin Dumitrescu.

Acesta îl desfiinţează pe Florin ca bucătar: “Nu făcea decât să-şi jignească toţi colegii şi de aici mi-a venit ideea să-l pun pe el singur să facă o omletă, să vedem care pe care. A făcut aşa, o balmatucă de ou. El nu e chef, el e şeful măscăricilor. A stat puţin la noi, apoi s-a dus la un bar”.

simeon stalpnicul png
Horia Constantinescu este patronul restaurantului „Bonton”foto: arhiva personală

Deși a fost dur atacat și imaginea sa ar putea avea de suferit, chef Florin Dumitrescu nu a dorit să comenteze afirmațiile făcute la adresa sa de fostul lui șef de la restaurantul „Bonton”. De asemenea, nici postul Antena 1 nu a dorit să comenteze pe marginea subiectului. Însă, într-un interviu acordat în 2012, pentru site-ul vinul.ro, chef Florin Dumitrescu mărturisea că a lucrat numai 30 de zile la „Bonton” și spune că acea experiență nu a fost cea mai fericită din viața lui. „M-au muncit ca pe hoţii de cai. Aveam un flux de 600 de porţii pe zi. Mi-a apărut gastrita, m-am speriat şi am plecat”, se justifica Florin.

Românii, împărţiţi în duelul bucătarilor

image
“Bucătarii iadului” de la Antena 1

Prima ediţie a show-ului “Hell’s Kitchen - Iadul bucătarilor”, difuzată luni seara la Antena 1, a fost depăşită la capitolul audienţe de emisiunea rivală “MasterChef”, de la PRO TV. Ambele emisiuni au început la 20.30 şi s-au terminat la 22.30. Din publicul comercial, la noii “MasterChefi” - Adrian Hădean, Patrizia Paglieri şi FOA - s-au uitat 493.000 de telespectatori cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, iar rivalii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu, de la Antena 1, au atras 451.000 de telespectatori din aceeaşi categorie.

Şi în formatul original, Gordon Ramsey urlă şi înjură

image

“Hell’s Kitchen” e recunoscut ca fiind cel mai dur concurs culinar din lume. Produs în peste 50 de ţări, show-ul a doborât toate recordurile de audienţă, iar în SUA emisiunea a ajuns la cel de-al 11-lea sezon, având o audienţă medie de peste șapte milioane de telespectatori pe ediţie. Cel care a inventat formatul e celebrul chef Gordon Ramsay, un etalon în gastronomia mondială. În ediţiile britanice, dar şi în cele americane, Gordon e un adevărat tiran.

transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet (4) jpg
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
Simona Halep, Instagram jpg
FotoJet (7) jpg
regele charles foto Victoria Jones  BUCKINGHAM PALACE  AFP jpg
bianca dragusanu png
calendar ortodox 2021 25 septembrie sfanta eufrosina gracianica jpeg
wertyhjklș PNG
Atacul ucrainenilor asupra unei drone kamikaze a rușilor / Foto Captură Video
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
bianca dragusanu png
cub anamaria prodan divorț png
cub zannidache png
Sylvester Stallone și Jennifer Flavin FOTO EPA-EFE
FotoJet jpg