Scandal ca la u┼ča cortului ├«ntre Anamaria Prodan ┼či Monica Tatoiu! Motivul: clinica impresarei

1 iunie 2017
simeon stalpnicul png
Anamaria Prodan a primit ameninţări din partea vecinei Monica Tatoiu foto: Click!

Lansarea oficial─â a clinicii de estetic─â la care este asociat─â Anamaria Prodan a reaprins spiritele ├«ntre sexy-impresar─â ┼či vecina ei, Monica Tatoiu (60 de ani). Mar┼úi seara, ├«n cartierul Francez, s-a l─âsat cu ┼úipete ┼či amenin┼ú─âri, iar invita┼úii s-au speriat c├ónd au v─âzut de ce este ├«n stare femeia de afaceri, aflat─â acum la pensie. Deranjat─â de vedetele sosite ├«n num─âr mare, care ┼či-au l─âsat ma┼činile pe strada pe care locuie┼čte, dar ┼či de mirosul de pucelu┼či ┼či berbecu┼úi la pro┼úap, Monica Tatoiu a tunat ┼či a fulgerat continuu.

A fost zarv─â mare mar┼úi sear─â la lansarea clinicii Anamariei Prodan, iar cea care a reu┼čit s─â acopere volumul muzicii a fost nimeni alta dec├ót Monica Tatoiu. Femeia de afaceri a f─âcut circ ┼či nimeni nu a putut s─â o calmeze, fiind vecin─â cu clinica unde vedetele invitate ├«ncercau s─â se distreze.

simeon stalpnicul png
Monica Tatoiu nu este de acord cu extravaganţele vestimentare ale CorineiFoto Arhivă Personală

"Urla de la geam c─â e strada ei ┼či c─â opre┼čte circula┼úia, pentru c─â nimeni nu are voie s─â intre f─âr─â acordul ei. Vecinii s-au obi┼čnuit cu ea. A f─âcut numeroase pl├óngeri la poli┼úe. Ea reclam─â ┼či fluturii de pe strad─â. C├ónd a fost deschiderea clinicii, s-a dus la paznic ┼či a amenin┼úat c─â va da cu pesticide (n.r. substan┼ú─â toxic─â pentru distrugerea d─âun─âtorilor) ├«n aer ca s─â infesteze carnea ┼či s─â moar─â to┼úi invita┼úii. A urlat la oameni ┼či i-a f─âcut ho┼úi ┼či curve pentru c─â au ma┼čini scumpe! Ceva nu este ├«n regul─â cu ea!", a povestit un martor la evenimentul de, mar┼úi sear─â, pentru Click!, la care Anamaria Prodan a fost ├«n centrul aten┼úiei. 

simeon stalpnicul png
Balconul Monicăi Tatoiu este lipit de clădirea în care s-a deschis clinca Anamariei Prodanfoto: Click!

Se pare c─â Monica Tatoiu ┼či Anamaria Prodan nu au reu┼čit s─â cad─â la o ├«n┼úelegere ┼či atunci femeia de afaceri a devenit din ce ├«n ce mai deranjat─â de clien┼úii sexy-impresarei. "Ini┼úial a fost foarte amabil─â, dar pe parcurs v─âz├ónd c─â nu ob┼úine ce ├«┼či dore┼čte lucrurile au luat o ├«ntors─âtur─â dramatic─â. Ea ar fi vrut s─â-┼či fac─â o serie de interven┼úii estetice f─âr─â s─â scoat─â vreun ban din buzunar, dar medicul de la clinic─â a refuzat-o categoric chiar dac─â voia s─â-i fac─â reclam─â. Din acel moment, a ├«ntors foaia", a mai povestit aceea┼či surs─â.

Scandalul dintre Monica Tatoiu ┼či Anamaria Prodan a ├«nceput ├«n urm─â cu mai bine de dou─â luni, c├ónd femeia de afaceri a ap─ârut la o emisiune tv ┼či a afirmat despre impresar─â c─â are "creierul c├ót o nuc─â", doar pentru c─â ├«┼či parcheaz─â ma┼čina ├«n u┼ča garajului ei.      

bianca dragusanu
catalin eva maruta jpg
BeFunky collage (10) jpg
anda adam
Ce face si cum arata acum Liviu Arteni fostul sot al celebrei Israela Vodovoz 1024x576 webp
anda adam png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
C─ât─âlin Zm─âr─ândescu 7 jpg webp
pepe si yasemine ody
Screenshot 2022 05 17 at 16 01 52 png
andreea marin iubit jpg
claudia patrascanu gabi badalau 0 jpeg
8 act ginghina jpg