Scandal cu înmormântarea lui Nelu Ploieșteanu! Familia nu a mai ridicat trupul de la IML: "Nu va fi îngropat ca un câine"

dfc6c259 8eaf 4d4e b01b a69ef9634b7d jpeg
Nelu ╚Öi Elena Ploie╚Öteanu au fost c─âs─âtori╚Ťi mai bine de 45 de anifoto: arhiva Click!

E scandal în jurul înmormântării lui Nelu Ploieșteanu! Fetele artistului au refuzat să ridice trupul tatălui lor de la IML, pe motiv că nu au cum să se ocupe fizic de înmormântare până la ora 17.00, așa cum prevede protocolul Covid.

Familia lui Nelu Ploie╚Öteanu a f─âcut cerere la Parchet pentru efectuarea unei necropsii ├«n speran╚Ťa ca artistul va ie╚Öi egativ la testul Covid, dup─â trei s─âpt─âm├óni de stat la Terapie Intensiv─â, dar iat─â c─â nu a fost a╚Öa. Mar╚Ťi diminea╚Ť─â (6 aprilie), au venit rezultatele de la Institutul Cantacuzino ╚Öi artistul a ie╚Öit pozitiv.

mormant nelu ploiesteanu jpeg
Fetele lui Nelu Ploie╚Öteanu au ajuns la INML mar╚Ťi, ├«n jurul orei 10.00Foto: Blitz

Cele dou─â fete ale maestrului, Elena ╚Öi Rebeca, ├«mbr─âcate ├«n negru ╚Öi cu m─â╚Öti pe fa╚Ť─â, s-au prezentat ├«n jurul orei 10 la IML, de unde trebuiau s─â ridice sicriul sigilat cu trupul ne├«nsufle╚Ťit la tat─âlui lor. Acesta trebuia dus, conform legii, direct la Cimitirul Str─âule╚Öti 2 ╚Öi ├«ngropat ├«n prezen╚Ťa a maxim 20 de persoane, dup─â protocol Covid.

nelu elena ploiesteanu png
Nelu Ploie╚Öteanu va fi ├«nmorm├óntat l├óng─â fiul lui, Mih─âi╚Ť─âfoto: BLITZ / CLICK!

Cele dou─â fete s-au opus ├«ns─â ╚Öi au refuzat s─â ridice trupul tat─âlui lor, pe motiv c─â nu au cum s─â se ocupe fizic de ├«nmorm├óntare p├ón─â la ora 17.00, cum prevedea legea. Ele inten╚Ťioneaz─â s─â ridice trupul tat─âlui lor abia m├óine, c├ónd va fi ├«nmorm├óntat.

Mara Bănică: "Nea Nelu nu va fi înmormântat ca un câine"

ÔÇ×Nea Nelu nu va fi ├«nmorm├óntat ca un c├óine, nu exist─â a╚Öa ceva, s─â-l duci la cimitir ├«n momentul ├«n care ├«l iei de la IML. Are dreptul la o slujb─â. So╚Ťia lui e acas─â, se simte foarte r─âu. Nu este disp─ârut─â. Este distrus─â de durere, e pe pastile. C├ót despre ├«nmorm├óntare, se va oganiza m├óine. Legea nu permite priveghi, de╚Öi s-a dorit asta. Nu se poate! Exist─â o revolt─â a familiei! Familia crede c─â nu mai avea Covid! Familia se va supune legilor acestei ╚Ť─âri. Dar nu era posibil s─â-l ├«ngroape azi, m─âcar dac─â le d─âdeau de ieri rezultatele!ÔÇŁ, a declarat jurnalista Mara B─ânic─â, la Antena 3, cea care a ╚Öi anun╚Ťat, pe Facebook, trecerea ├«n nefiin╚Ť─â a lui Nelu Ploie╚Öteanu.

Citește și:

Primele imagini de la ├«nmorm├óntarea lui Gabi Lunc─â. Cele trei fiice ale artistei, r─âpuse de suferin╚Ť─â

Nelu Ploieșteanu își făcuse testamentul. Cui i-a lăsat artistul toată averea

Nelu Ploieșteanu va fi înmormântat lângă unicul său fiu. Cavoul, plin de flori și de îngerași din bronz

Cum arat─â so╚Ťia ╚Öi fiicele lui Nelu Ploie╚Öteanu. Artistul a fost ├«n pragul divor╚Ťului, dar o tragedie a reunit familia

FotoJet (3) jpg
stefan banica paparazzi8 jpg
foto2 parintii romanca egipt png
lauren nava croaziera secrete (1) jpg
ana morodan vanatai6 png
alergie jpeg
grup de prieteni
1 zahar shutterstock 1649448835 jpg jpeg
image
image
image
image
khloe kardashian atunci vs acum webp
santana 1 jpg
ana morodan vanatai6 png
stefan banica paparazzi8 jpg
loredana12 png
FotoJet (3) jpg