Scandal după ce Narcisa Birjaru a câștigat "Chefi la cuțite": "Nu prea avem ce să învățăm de la Narcisa"

18 iunie 2021
image
Ștefan Borleanu spune că nu are ce învăța de la Narcisa Birjaru, la capitolul bucătăriefoto: Antena 1

Ies la iveală controverse după finala "Chefi la cuțite" sezonul 9. Pentru prima dată, o femeie a reușit să își adjudece trofeul și premiul de 30.000 de euro, fiind vorba despre Narcisa Birjaru, din echipa mov condusă de chef Cătălin Scărlătescu. Mulți colegi spun însă că a câștigatdoar cu tocănițe și tochituri.

”Bucătăria înseamnă doar echipă. Unitatea te duce spre câștig. Asta s-a întâmplat astăzi. Într-un sezon în care s-a gătit extrem de bine, extrem de mult, gustul poporului a învins! Narcisa a avut zero șanse din partea colegilor de platou, zero! Au discreditat-o gastronomic din toate punctele de vedere, nimeni nu se gândea că o să ajungă aici sau că o să câștige. Dar uitați-vă cum gătește! Nu ai cum să îi iei omului ce este al lui! Este o seară magică pentru mine!”, a spus chef Cătălin în finală, mândru că a câștigat trofeul alături de o femeie.

”Narcisa i-a învățat pe mulți o lecție astăzi. Prejudecata este cel mai urât lucru pe care îl poți aduce în discuție. Închidem sezonul cu o lecție învățată: niciodată să nu subestimezi adversarul!”, a ținut să adauge chef Florin, în finală.

Ștefan Borleanu: "Nu cred că vedem la fel bucătăria"

Aceste mesaje nu i-au picat însă bine lui Ștefan Borleanu, "Cuțitul de aur” din echipa albastră, eliminat chiar înainte de finală, și a dat o replică pe rețelele sociale. „Îmi pare rău să vă contrazic, Chef Florin Dumitrescu, dar nu prea avem ce să învățăm de la Narcisa, nu cred că vedem la fel bucătăria. Nu am judecat pe nimeni, nu am subestimat pe nimeni, nu e stilul meu, dar consider că am fost câțiva care meritam mai mult de la acest show. Am avut mereu gust în farfurii, am avut tehnică și am dat tot ce am mai bun pentru a ajunge cât mai departe. Recunosc că la final am ajuns să mă frustreze situația, dar am trecut peste”, a scris Ștefan, pe Instagram.

Ștefan Borleanu și-a anunțat prezența în sezonul următor

La început considerat favorit pentru a câștiga sezonul 9, Ștefan Borleanu nu renunță la visul său și și-a anunțat prezența în următorul sezon al show-ului culinar de la Antena 1. „N-am știut să joc sezonul ăsta. Poate mă înscriu în sezonul 10 și vin cu lecțiile învățate. Mă duc și eu la bunică-mea, iau și eu două rețete, fac de două ori tochitură și poate am și eu șanse de finală în sezonul 10. Aia e. Sunt cel mai frustrat concurent al sezonului 9′, a spus Ștefan Borleanu, la Chefi la cuțite.

Citește și:

Narcisa Birjaru a câștigat sezonul 9 Chefi la cuțite. Este prima femeie care a plecat acasă cu trofeul și cu cei 30.000 de euro

Cine e Narcisa Birjaru, finalistă la „Chefi la cuțite”. S-a căsătorit de la 14 ani

florin calinescu png
BeFunky collage (16) jpg
anamaria prodan png
laurentiu reghecampf corina caciuc png
Mădălina Ghenea, ca o divă autentică jpg
BeFunky collage (17) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
iubit rihanna
cub lili sandu animat gif
vangelis afp jpg
catrinel menghia cannes (4) jpg
delegatie romania stilisti moroccanoil eurovision 2 jpeg
cub theo rose animat gif