Scandal între Codin Maticiuc și Viorica de la Clejani: «Să-l ferească Dumnezeu»

15 noiembrie 2018
image
Margherita de la Clejani a fost criticată de Codin Maticiuc

Codin Maticiuc a pornit un scandal uriaș pe Instagram, iar motivul principal a fost critica pe care i-a adus-o Codin Margheritei de la Clejani. Cearta dintre cei doi s-a dezvoltat imediat în mediul online și în tv, iar Viorica își apără fiica cu orice preț, ba chiar i-a adus câteva injurii lui Codin.

Codin Maticiuc a văzut-o pe Margherita de la Clejani la televizor într-o ipostază care nu i-a plăcut foarte mult și a publicat o imagine cu ea pe rețelele de socializare, atribuindu-i cuvinte de dezapreciere. 

Care a fost motivul pentru care Codin Maticiuc și Viorica de la Clejani s-au certat

Mama Margheritei nu a putut sta nepăsătoare și l-a atacat și ea l-a rândul ei. Nu doar că cei doi s-au contrazis, ei și-au aruncat și vorbe dure. Ba, mai mult de atât, Viorica de la Clejani l-a amenințat cu bătaia pe Codin. 

Tânărul afacerist monden a criticat-o pe Margherita pentru operațiile estetice care, după părerea lui, sunt nereușite. A publicat mesajul pe rețelele de socializare, iar ceea ce a urmat a fost un scandal teribil de mare. Viorica de la Clejani a reacționat imediat și nu s-a lăsat călcată în picioare. Și-a apărat fiica, indiferent că i-a adresat lui Codin vorbe foarte urâte. 

image
Mesajele dintre Codin Maticiuc și Viorica de la Clejani

Ce cuvinte i-a adresat Viorica de la Clejani lui Codin

Viorica de la Clejani nu a putut concepe ca cineva să-i adreseze vorbe dure fiicei sale și i-a replicat imediat lui Codin Maticiuc. El a publicat toate mesajele pe rețelele de socializare. 

image
Mesajele dintre Codin Maticiuc și Viorica de la ClejaniFoto Instagram

„Eu spun așa, că Dumnezeu crează fiecare ființă în parte, unii mai frumoși, alții mai urâți, înțelegi?! Iar asta cu operațiile, asta mă deranjează pentru că eu sunt maică-să și știu mai bine ce operații are Margherita. Numai că Marga e puțin mai slăbuță, poza aia din reality show-ul ăla unde a fost ea în Asia...chiar dacă e mai urâtă, care e problema?! Pentru mine e cea mai frumoasă, contează să fie sanatoasă. Iar despre b*******l ăsta, așa pot să îl numesc, e un b******u, poți să scrii declarația asta, că asta își dorește. Știu că este un băiat care își dorește să aibă like-uri și mesaje. Dornic de publicitate și mi se pare normal, Codin Maticiuc ăsta, dacă nu era promovat de două-trei femei pe la televizor eu nu știam cine e. Mă repet, dornic de publicitate are și el o "teleNviziune" din asta online și își dorește să aibă like-uri, mesaje, și e normal să se agațe de persoane cunoscute”, a fost o parte din declarația ei pe care a oferit-o pentru Antena Stars.

Viroica de la Clejani a declarat pentru Antena Stars că fiica ei nu are prea multe operații estetice și că este important să fie sănătoasă. 

„Margherita în afară de silicoane și faptul că și-a făcut buzele nu are alte operații că nu are nevoie fata mea, e tânără, are 26 de ani. Să-l ferească Dumnezeu, când l-oi prinde la vreo petrecere, că prima f****ă în față are să-i fie. Dacă comenta unul din ăsta Neica-Nimeni, mă, îl înțelegeam, dar ăsta, ăsta vrea publicitate că nu e prost ghindocul asta, l******l pământului”, a spus ea pentru Antena Stars. 

banica vicoveanca jpeg
Screenshot 2022 05 27 211225 png
irina fodor asia express jpg
cris ciobanasu vlad gherman png
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg
9 brad pitt si jennifer aniston 1 jpg jpeg
3 helen mirren jpg jpeg
cub nicoleta luciu png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
cub mircea bravo png
9 brad pitt si jennifer aniston 1 jpg jpeg
3 helen mirren jpg jpeg
cub nicoleta luciu png
https   tacataca prosport ro wp content uploads 2022 03 raluca podea1 webp
BeFunky collage (6) jpg